DefJam Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Ahoj, Mám problém se zobrazováním her ve složce GAMES u FSD. Hry jsou nahrané na externím HDD. Když přidám cestu hrám přes FSD – SETTINGS – CONTENT SETTINGS – MANAGE GAME PATHS a máčknu „x“ pro uložení, cesta se vymaže. Nevíte, kde by mohl být problém? Po instalaci FSD uložení cesty fungovalo, ale nyní už ne. Verze FSD 2.2rev725. Pokud by pomohla přeinstalace FSD - jak mám v takovém případě postupovat? Stačí ho pouze z DVD znova nahrát nebo ho musím prvně nějakým způsobem odinstalovat? Předem díky za rady (s RGH nemám prakticky žádné zkušenosti). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Možná blbá otázka : před zmáčknutím x zmáčkneš Y ? Smazat se musí ve složce FSD data .Přes instalátor v dashlaunch patchnout . Potom musíš celé nastavení provést znova . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DefJam Odesláno Leden 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Jj zmáčkl jsem "Y" :). Pomohlo když jsem dal v GENERAL SETTINGS - RESET SETTINGS - CLEAR DATA, poté šla uložit cesta v MANAGE GAME PATHS. Ještě bych měl dotaz k obrázkům (covers) nahraných her/bannery, atd.. -> musím je manuálně vkládat přes webové rozhraní FSD, nebo existuje nějaká možnost, aby se mi stáhli ke hrám automaticky? Předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Ještě bych měl dotaz k obrázkům (covers) nahraných her/bannery, atd.. -> musím je manuálně vkládat přes webové rozhraní FSD, nebo existuje nějaká možnost, aby se mi stáhli ke hrám automaticky?Předem díky. Zaregistruj se zde http://covers.jqe360.com/ a svúj nick a heslo zadej do FSD . S xboxem ale musíš být připojen na netu . Potom se ti to bude stahovat automaticky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DefJam Odesláno Leden 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Jj tak to mě přesně napadlo - zkoušel jsem to několikrát, ale nikdy mi nepřijde potvrzující mail (ani do nevyžádané pošty)...zkoušel jsem vypnout firewall a stejně nic :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sukacek Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Ahoj, jestli mohu mít dotaz taky kolem covers..zaregistrovaný jsem, ke hrám se mi všechny obrázky stáhnou, ale k XBLA hrám ne. Nevíte pls kde je chyba? Díky 2 DefJam: chvíli bych vydržel, ten potvrzovací email nemusí přijít hned..i když většinou chodí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Jj tak to mě přesně napadlo - zkoušel jsem to několikrát, ale nikdy mi nepřijde potvrzující mail (ani do nevyžádané pošty)...zkoušel jsem vypnout firewall a stejně nic :( Na těchto zahraničních forech nefunguje emailová schránka seznamu . Musíš žádat nejlépe z gmailu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.