Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

MANAGE GAME PATHS - neuloží se cesta ke hrám


Recommended Posts

Ahoj,

Mám problém se zobrazováním her ve složce GAMES u FSD. Hry jsou nahrané na externím HDD. Když přidám cestu hrám přes FSD – SETTINGS – CONTENT SETTINGS – MANAGE GAME PATHS a máčknu „x“ pro uložení, cesta se vymaže. Nevíte, kde by mohl být problém? Po instalaci FSD uložení cesty fungovalo, ale nyní už ne.

Verze FSD 2.2rev725. Pokud by pomohla přeinstalace FSD - jak mám v takovém případě postupovat? Stačí ho pouze z DVD znova nahrát nebo ho musím prvně nějakým způsobem odinstalovat?

Předem díky za rady (s RGH nemám prakticky žádné zkušenosti).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj zmáčkl jsem "Y" :). Pomohlo když jsem dal v GENERAL SETTINGS - RESET SETTINGS - CLEAR DATA, poté šla uložit cesta v MANAGE GAME PATHS.

Ještě bych měl dotaz k obrázkům (covers) nahraných her/bannery, atd.. -> musím je manuálně vkládat přes webové rozhraní FSD, nebo existuje nějaká možnost, aby se mi stáhli ke hrám automaticky?

Předem díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě bych měl dotaz k obrázkům (covers) nahraných her/bannery, atd.. -> musím je manuálně vkládat přes webové rozhraní FSD, nebo existuje nějaká možnost, aby se mi stáhli ke hrám automaticky?Předem díky.

Zaregistruj se zde http://covers.jqe360.com/ a svúj nick a heslo zadej do FSD . S xboxem ale musíš být připojen na netu . Potom se ti to bude stahovat automaticky .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj tak to mě přesně napadlo - zkoušel jsem to několikrát, ale nikdy mi nepřijde potvrzující mail (ani do nevyžádané pošty)...zkoušel jsem vypnout firewall a stejně nic :(

Na těchto zahraničních forech nefunguje emailová schránka seznamu . Musíš žádat nejlépe z gmailu .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu