Misi Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Dmajklíq: Jojo to máš asi pravdu, ale když říká, že mu na to nedají rodiče, tak to asi tak jednoduché nebude. Každopádně je fakt, že vrážet do tak starého pc nemá smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Leden 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Prosím LOCK nemá to cenu :( :cry: Není to tak starej fungoval ještě asi před tři čtvrtě rokem a měli jsme ho asi od 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Ježiš marja, jestli neumíš ani otevřít bočnici, sundat chladič a vyndat procesor tak to hoď fakt do servisu nebo kup novej PC misi.vitek: aha to jsem nečetl, že mu na to nedaj, ale tak ať šetří :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Leden 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Umim ale teď fakt nemam čas a stejně by se to asi kopalu se všim , procesory nevyráběj na podání žadosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Umim ale teď fakt nemam čas a stejně by se to asi kopalu se všim , procesory nevyráběj na podání žadosti Bože, tak proč tu brečíš, ať ti teď hned pomůžeme a pak napíšeš, že to umíš, ale nemáš čas. Nechápu tě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Ježiš marja, jestli neumíš ani otevřít bočnici, sundat chladič a vyndat procesor tak to hoď fakt do servisu nebo kup novej PCmisi.vitek: aha to jsem nečetl, že mu na to nedaj, ale tak ať šetří :-) Asi tak ;) Ted si jakztakz nejak vydelavam a odkladam si penize na novy HW :D Stejne zatim cekam na Ivy bridge a amd 7xxx , takze zatim muzu jen setrit ;) Neni nahodou mozny ze jsem nekde cetl ze taky budes stavet? Sry za OT :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Asi tak ;) Ted si jakztakz nejak vydelavam a odkladam si penize na novy HW :D Stejne zatim cekam na Ivy bridge a amd 7xxx , takze zatim muzu jen setrit ;) Neni nahodou mozny ze jsem nekde cetl ze taky budes stavet?Sry za OT :D Jojo budu, budu. Ještě se ale rozhoduju :-) a promýšlím. Kdyžtak více PM ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Umim ale teď fakt nemam čas a stejně by se to asi kopalu se všim , procesory nevyráběj na podání žadosti No nemyslim to nijak zle, ale pokud si myslis ze ti CPU-Z najde zakladovku pc, které leží v jiném pokoji, tak to asi moc neovládáš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 " :lol: " sorry za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 měli jsme ho asi od 2006 No, mezi námi, to je tedy pěkně starej šrot. To se vážně opravovat nevyplatí, IMO nový počítač je jistota. Ale chápu, že ne každý na potřebné peníze po ruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 ne každý na potřebné peníze po ruce. to je sice pravda, ale myslím, že když pošetří něco (aspoň 6-7K), tak může mít sice slabej, ale určitě výkonější a novej PC ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 No, mezi námi, to je tedy pěkně starej šrot. To se vážně opravovat nevyplatí, IMO nový počítač je jistota. Ale chápu, že ne každý na potřebné peníze po ruce. Asi tak :D Mam pc od 2008 a uz me nejvic **** a nic moc nerozjede.. zlatá ps3 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Asi tak :D Mam pc od 2008 a uz me nejvic **** a nic moc nerozjede.. zlatá ps3 ;) No já mám PC z roku 2002 :roll: takže hlavní důvod ke koupi nového :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 No já mám PC z roku 2002 :roll: takže hlavní důvod ke koupi nového :D Tak v tom případě teď začnu mít svůj počítač rád :D 2002 to už je teda poradnej dedek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Tak v tom případě teď začnu mít svůj počítač rád :D 2002 to už je teda poradnej dedek no on už vlastně skoro ani nejede :D ...jsem teď na noťasu z roku 2006, takže něco podobnýho :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Tak to je muj pocitac jeste zlatej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Tak to je muj pocitac jeste zlatej! NTB: Intel Pentium M 740 1.73GHz GPU: intel GMA 900 HDD:60gb Ram:512 DDR2 Win xp :lol: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Leden 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Ale na tom z roku 2006 mi to rozjede možná RAGE nebo něco jinýho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 No jestli chces hrat hry v 640:480 tak budiz :D Jako promin ale komp z roku 2006 ti asi fakt nic moc nerozjede. Novy hry rozhodne ne... Nevim. Napis nam co v nem je za komponenty ale nemyslim si ze do toho ma cenu vrazet prachy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 A ty víš určitě, že ti odešla deska? Mohlo se ti sundat víc věcí... Dej to PC někomu, kdo tomu rozumí, tohle fakt nemá cenu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Leden 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 My jsme to měly v servisu :D A pak řekly že se to nevyplatí a bla,bla,bla tobě by se líbilo kdyby ti každých 5minut chodily na PC rodiče a nebo že by jsi tam kvůly filmu který se stahuje nemohl vůbec :D ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.