DefJam Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Přes program Xport360 jsem na interní HDD nahrál 2 hry. Poté jsem je ve stejném programu vymazal. Problém je v tom, že mi HDD stále hlásí, že je plný (tzn. hry se pravděpodobně nesmazali). Je mi jasné, že jsem hry měl vymazat přes FILE MANAGER nebo jiným způsobem než přes program Xport360. Nevíte jak plný disk pročistit? Určitě nechci přijít o XEXMENU (netuším jak ho znova nainstalovat). Popř., které složky můžu z disku smazat (a jak). Aktuálně mám hry uložené na externím HDD. Děkuji za jakýkoli nápad.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Jestli se ti ještě ukazují ve FSD , tak je smaž tam . Jinak můžeš raději xexmenu,dashlaunch a FSD dát na flešku - můžeš s tím lépe pracovat v PC . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DefJam Odesláno Leden 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Díky za reakci. No problém je právě ten, že je v FSD nevidím. Teď jsem koukal na interní HDD přes Modio a prostě tam ty hry nejsou. Nejde nějakým způsobem vymazat cache? Nebo nějakým způsobem "zformátovat" HDD tak, aby zůstal jen "čistý disk" s originálním dashem. Potom bych tam zpátky nahrál xexmenu, daschlauch a fsd (popř. jak radíš - na flashku). Pevný disk chci hlavně použít pro XBLA hry. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.