brians Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Zdravím, Ve většině her jsem objevil jednu volbu, kterou mohu buď zapnout nebo ji nechat vypnutou. Jedná se o: Vertikalní Synchronizace ( Vertical Sync ). Ptám se na co je to vlastně dobré? A jaký význam má tahle volba? Jak to může ovlivnit hratelnost či plynulost hry? Jestli je to teda ono co si myslím. Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Ano, může. Pokud je volba vypnutá, může docházet u obrazu k "plavání". Příklad tohoto efektu je vidět zde: Také se uzamknout maximální FPS na obnovovají frekvenci monitoru, u LCD obvykle na 60 FPS. To ale pro plynulé hraní zcela stačí. Různí lidé na plavání obrazu reagují jinak, já ho třeba nesnáším a mám proto V-sync nahozený rovnou přes Control Panel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.