pokes16 Odesláno Říjen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 Mohl by mi někdo zítra od bricknout psp?já to neumím tak bych něco zaplatil prosím....Praha,stará boleslav...díky:) :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ScH0ll_kIll3r Odesláno Říjen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 rekni tekkenovi ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pokes16 Odesláno Říjen 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 tekken není z prahy vid...?:? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ScH0ll_kIll3r Odesláno Říjen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 je ;) .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guns-player Odesláno Říjen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 :dots: napis Anonimusovi je to 100% a to psp za 3000 bych bral :D chctel sem zajit za anonymusem a unbriknout tak nic asi si dostal rozum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Říjen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 tekken není z prahy vid...?:? je ;) .... nevim o tom že bych byl z Prahy :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guns-player Odesláno Říjen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 :D teke slysis... dav rozhodl ty pražáku :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Říjen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 sem z kostelece nad labem tak klidne..;) annonymous_ je z brandejsa takze taky muzes..;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tommzs Odesláno Říjen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 uz sem s nim domluven na zitra;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guns-player Odesláno Říjen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 anonimus ma konkurenci :D SUPER budou hádky spory a nepřátelství ..:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Říjen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 ok no me je to jedno kdo mu to udela..;) guns:tohle neni chat jen tak pro informaci.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tommzs Odesláno Říjen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 anonymus je arogantni a asi si mysli ze on je nejlepsi, ale to si muze jen myslet. Ja to delam pro radost, ne pro nejake soupereni kdo je nejlepsi. A kdyz vidim ze nekdo potrebuje pomoct, hned mu ji nabidnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guns-player Odesláno Říjen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 hmmm docela bych chtěl udělat Pandoru a magic kart abych to mohl propagovat v Plzni neni tady nikdo .... ale nevim jak navody mi to moc neobjasnily ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ScH0ll_kIll3r Odesláno Říjen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 nevim o tom že bych byl z Prahy :D omg, ja sem se spetl sorry ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tommzs Odesláno Říjen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 hmmm docela bych chtěl udělat Pandoru a magic kart abych to mohl propagovat v Plzni neni tady nikdo .... ale nevim jak navody mi to moc neobjasnily ... kdyz mi zaplatis za kartu, baterku a postovne(pokud chces mit vse 2x a pripravene) tak ti to muzu koupit, vytvorit a poslat...:D ale radci bych aby sis to osobne vyzvedl v praze(kdyz budes mit cestu), neverim poste od te doby co mi neprisel na dobirku umd demodisk a ten chudak ho nema ani zpatky...:roll: Napis na PM, pripadne pomuzu s tvorbou, ale radim mit jeden MS primo na pandoru. Baterie se da kdykoliv predelat zpet, kdyz mas nabijecku:idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Říjen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 anonymus je arogantni a asi si mysli ze on je nejlepsi, ale to si muze jen myslet. Ja to delam pro radost, ne pro nejake soupereni kdo je nejlepsi. A kdyz vidim ze nekdo potrebuje pomoct, hned mu ji nabidnu. zajimave, ze jsem zde ani nenapsal.. jedinej kdo tu placa nesmysly jsi ty.. Ja to take delam pro zabavu, mluvil jsem o nejakem soupereni? To spis ze tobe neni trapne, kdyz ho nechas jet do Prahy a pritom bydli kousicek ode mne, pritom jsem s nim byl dohodlej.. tak nevim kdo si mysli ze je nejlepsi a vtira se kazdymu :) to jen tak na okraj .. ehm.. :D PS: kdyz jsem arogantni na lidi, tak proc mne tedy doporucujou ? nebrec ze je nekdo lepsi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pokes16 Odesláno Říjen 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2007 Díky všem už to mám odbricklé od tommsze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Říjen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2007 Díky všem už to mám odbricklé od tommsze... mohu se jen zeptat, proc jsi jel radeji do prahy a nenechal jsis udelat DG v miste tveho bydliste? :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tommzs Odesláno Říjen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2007 možná proto, že má deset minut odtamtud školu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Říjen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2007 možná proto, že má deset minut odtamtud školu? aha, tak v tom pripade je to zrada? Nebo co to je za chovani, kdyz uprostred jednani prestane odepisovat a domluvi se s tebou.. Tohle je minimalne neeticke.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pokes16 Odesláno Říjen 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2007 hele nevím jako proč se pořád dohdujete prostě byla s tommszem rychlejší domluva a chtěl jsem to mít co nejdřív a ty jsi mohl až v sobotu a on mi to udělal v pátek...každopádně mu děkuju:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Říjen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2007 hele nevím jako proč se pořád dohdujete prostě byla s tommszem rychlejší domluva a chtěl jsem to mít co nejdřív a ty jsi mohl až v sobotu a on mi to udělal v pátek...každopádně mu děkuju:) ok v poho, neresme to :D jen jsem se ptal, kdyby jsi to sem napsal hned nemusel by bejt flame, ptal jsem se BTW tebe a ne tommmsze.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pokes16
Mohl by mi někdo zítra od bricknout psp?já to neumím tak bych něco zaplatil prosím....Praha,stará boleslav...díky:) :bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
21 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts