Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Unbrick

pokes16

Otázka

21 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
hmmm docela bych chtěl udělat Pandoru a magic kart abych to mohl propagovat v Plzni neni tady nikdo .... ale nevim jak navody mi to moc neobjasnily ...

kdyz mi zaplatis za kartu, baterku a postovne(pokud chces mit vse 2x a pripravene) tak ti to muzu koupit, vytvorit a poslat...:D ale radci bych aby sis to osobne vyzvedl v praze(kdyz budes mit cestu), neverim poste od te doby co mi neprisel na dobirku umd demodisk a ten chudak ho nema ani zpatky...:roll: Napis na PM, pripadne pomuzu s tvorbou, ale radim mit jeden MS primo na pandoru. Baterie se da kdykoliv predelat zpet, kdyz mas nabijecku:idea:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
anonymus je arogantni a asi si mysli ze on je nejlepsi, ale to si muze jen myslet. Ja to delam pro radost, ne pro nejake soupereni kdo je nejlepsi. A kdyz vidim ze nekdo potrebuje pomoct, hned mu ji nabidnu.

zajimave, ze jsem zde ani nenapsal.. jedinej kdo tu placa nesmysly jsi ty..

Ja to take delam pro zabavu, mluvil jsem o nejakem soupereni? To spis ze tobe neni trapne, kdyz ho nechas jet do Prahy a pritom bydli kousicek ode mne, pritom jsem s nim byl dohodlej.. tak nevim kdo si mysli ze je nejlepsi a vtira se kazdymu :) to jen tak na okraj .. ehm.. :D

PS: kdyz jsem arogantni na lidi, tak proc mne tedy doporucujou ? nebrec ze je nekdo lepsi..

Odkaz ke komentáři

• 0
hele nevím jako proč se pořád dohdujete prostě byla s tommszem rychlejší domluva a chtěl jsem to mít co nejdřív a ty jsi mohl až v sobotu a on mi to udělal v pátek...každopádně mu děkuju:)

ok v poho, neresme to :D jen jsem se ptal, kdyby jsi to sem napsal hned nemusel by bejt flame, ptal jsem se BTW tebe a ne tommmsze..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu