Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Multiman-Problem-pada zpet do XMB

longtime

Otázka

Ahoj vsichni,

vcera jsem si zakoupil PS3, updatoval na 3.55, dal jsem tam kmeaw a multiman 02.09 a nakopiroval hry pres ftp do slozky GAMES.

V Multiman menu v Games ty hry normalne vidim.

Problem je v tom, ze pokud chci spustit hru, tak me to hodi zpatky do XMB.

Zatim jsem zkousel 4 hry.NFS, Tekken, Mafii2 a Mortal Kombat a ani jedna nejede.

Pokud neujakou malo hru nainstaluji z flesky (.pkg), tak normalne jede.

Delam nekde chybu?

Diky moc za kazdou radu :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Tak kdyz me to hodi zpatky do xmb, tak v game mam jenom tu hru, co je v mechanice.Tak nevim, kde delam chybu.

Jeste radsi popisu presne co delam.

Vlozim BR s hrou do mechnaiky, spustim MM, v nem spustim hru, hodi me to zpatky do xmb, v game nemam nic jinyho nez hru co mam v mechanice :-(

Tak nevim.

Odkaz ke komentáři

• 0
Tak kdyz me to hodi zpatky do xmb, tak v game mam jenom tu hru, co je v mechanice.Tak nevim, kde delam chybu.

Vlozim BR s hrou do mechnaiky, spustim MM, v nem spustim hru, hodi me to zpatky do xmb, v game nemam nic jinyho nez hru co mam v mechanice :-(

Tak nevim.

jednou mi dělalo to same u rogera, stacilo restartovat ps3ku, ale verim ze uz i to mas vyzkouseny

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak nevim.

Mám úplně stejný problém a to jsem zkusil asi 3 verze multimana. Vždycky zvolím tu hru v MM ale v XMB je stejně jenom origo.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu