longtime Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Ahoj vsichni, vcera jsem si zakoupil PS3, updatoval na 3.55, dal jsem tam kmeaw a multiman 02.09 a nakopiroval hry pres ftp do slozky GAMES. V Multiman menu v Games ty hry normalne vidim. Problem je v tom, ze pokud chci spustit hru, tak me to hodi zpatky do XMB. Zatim jsem zkousel 4 hry.NFS, Tekken, Mafii2 a Mortal Kombat a ani jedna nejede. Pokud neujakou malo hru nainstaluji z flesky (.pkg), tak normalne jede. Delam nekde chybu? Diky moc za kazdou radu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Neeo Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Ano. Vlož do mechaniky BD disk. Pokiaľ spustíš hru z mM tak ťa to musí hodiť do XMB menu lebo tam sa v časti game objaví ikona disku s hrou. Následne klik X. OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 longtime Odesláno Leden 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Jakykoli BD disk? btw diky za super rychlou odpoved :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 europan Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 ano ... je jedno aku hru tam das Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 longtime Odesláno Leden 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Tak kdyz me to hodi zpatky do xmb, tak v game mam jenom tu hru, co je v mechanice.Tak nevim, kde delam chybu. Jeste radsi popisu presne co delam. Vlozim BR s hrou do mechnaiky, spustim MM, v nem spustim hru, hodi me to zpatky do xmb, v game nemam nic jinyho nez hru co mam v mechanice :-( Tak nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomas007 Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Kde jsi zakoupil to PS3 ?? Já ho koupil taky včera a štěstí jsem neměl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 longtime Odesláno Leden 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Kde jsi zakoupil to PS3 ?? Já ho koupil taky včera a štěstí jsem neměl. OKAY Plzen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radiel Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Tak kdyz me to hodi zpatky do xmb, tak v game mam jenom tu hru, co je v mechanice.Tak nevim, kde delam chybu.Jeste radsi popisu presne co delam. Vlozim BR s hrou do mechnaiky, spustim MM, v nem spustim hru, hodi me to zpatky do xmb, v game nemam nic jinyho nez hru co mam v mechanice :-( Tak nevim. jednou mi dělalo to same u rogera, stacilo restartovat ps3ku, ale verim ze uz i to mas vyzkouseny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 europan Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 preinstaluj multiman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 longtime Odesláno Leden 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 preinstaluj multiman zkusim, dik moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomas007 Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 Jaká to byla PS3 verze kterou jsi koupil v OKAY ? 320GB se hrou nebo 160GB ? Taky bych si tam pro ni zajel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 longtime Odesláno Leden 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Jaká to byla PS3 verze kterou jsi koupil v OKAY ? 320GB se hrou nebo 160GB ? Taky bych si tam pro ni zajel. Byla to 160GB ale uz neni.Dneska jsem tam byl a maji jen 320GB s fw 3.65 :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 buhmisa Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Tak kdyz me to hodi zpatky do xmb, tak v game mam jenom tu hru, co je v mechanice.Tak nevim, kde delam chybu.Jeste radsi popisu presne co delam. Vlozim BR s hrou do mechnaiky, spustim MM, v nem spustim hru, hodi me to zpatky do xmb, v game nemam nic jinyho nez hru co mam v mechanice :-( Tak nevim. Mám úplně stejný problém a to jsem zkusil asi 3 verze multimana. Vždycky zvolím tu hru v MM ale v XMB je stejně jenom origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
longtime
Ahoj vsichni,
vcera jsem si zakoupil PS3, updatoval na 3.55, dal jsem tam kmeaw a multiman 02.09 a nakopiroval hry pres ftp do slozky GAMES.
V Multiman menu v Games ty hry normalne vidim.
Problem je v tom, ze pokud chci spustit hru, tak me to hodi zpatky do XMB.
Zatim jsem zkousel 4 hry.NFS, Tekken, Mafii2 a Mortal Kombat a ani jedna nejede.
Pokud neujakou malo hru nainstaluji z flesky (.pkg), tak normalne jede.
Delam nekde chybu?
Diky moc za kazdou radu :-)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.