longtime Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2012 Ahoj vsichni, vcera jsem si zakoupil PS3, updatoval na 3.55, dal jsem tam kmeaw a multiman 02.09 a nakopiroval hry pres ftp do slozky GAMES. V Multiman menu v Games ty hry normalne vidim. Problem je v tom, ze pokud chci spustit hru, tak me to hodi zpatky do XMB. Zatim jsem zkousel 4 hry.NFS, Tekken, Mafii2 a Mortal Kombat a ani jedna nejede. Pokud neujakou malo hru nainstaluji z flesky (.pkg), tak normalne jede. Delam nekde chybu? Diky moc za kazdou radu :-) Citovat
0 Neeo Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2012 Ano. Vlož do mechaniky BD disk. Pokiaľ spustíš hru z mM tak ťa to musí hodiť do XMB menu lebo tam sa v časti game objaví ikona disku s hrou. Následne klik X. OK Citovat
0 longtime Odesláno Leden 19, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Leden 19, 2012 Jakykoli BD disk? btw diky za super rychlou odpoved :-) Citovat
0 europan Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2012 ano ... je jedno aku hru tam das Citovat
0 longtime Odesláno Leden 19, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Leden 19, 2012 Tak kdyz me to hodi zpatky do xmb, tak v game mam jenom tu hru, co je v mechanice.Tak nevim, kde delam chybu. Jeste radsi popisu presne co delam. Vlozim BR s hrou do mechnaiky, spustim MM, v nem spustim hru, hodi me to zpatky do xmb, v game nemam nic jinyho nez hru co mam v mechanice :-( Tak nevim. Citovat
0 Tomas007 Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 20, 2012 Kde jsi zakoupil to PS3 ?? Já ho koupil taky včera a štěstí jsem neměl. Citovat
0 longtime Odesláno Leden 20, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Leden 20, 2012 Kde jsi zakoupil to PS3 ?? Já ho koupil taky včera a štěstí jsem neměl. OKAY Plzen Citovat
0 radiel Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 20, 2012 Tak kdyz me to hodi zpatky do xmb, tak v game mam jenom tu hru, co je v mechanice.Tak nevim, kde delam chybu.Jeste radsi popisu presne co delam. Vlozim BR s hrou do mechnaiky, spustim MM, v nem spustim hru, hodi me to zpatky do xmb, v game nemam nic jinyho nez hru co mam v mechanice :-( Tak nevim. jednou mi dělalo to same u rogera, stacilo restartovat ps3ku, ale verim ze uz i to mas vyzkouseny Citovat
0 longtime Odesláno Leden 20, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Leden 20, 2012 preinstaluj multiman zkusim, dik moc. Citovat
0 Tomas007 Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2012 Jaká to byla PS3 verze kterou jsi koupil v OKAY ? 320GB se hrou nebo 160GB ? Taky bych si tam pro ni zajel. Citovat
0 longtime Odesláno Leden 23, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Leden 23, 2012 Jaká to byla PS3 verze kterou jsi koupil v OKAY ? 320GB se hrou nebo 160GB ? Taky bych si tam pro ni zajel. Byla to 160GB ale uz neni.Dneska jsem tam byl a maji jen 320GB s fw 3.65 :-( Citovat
0 buhmisa Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 17, 2012 Tak kdyz me to hodi zpatky do xmb, tak v game mam jenom tu hru, co je v mechanice.Tak nevim, kde delam chybu.Jeste radsi popisu presne co delam. Vlozim BR s hrou do mechnaiky, spustim MM, v nem spustim hru, hodi me to zpatky do xmb, v game nemam nic jinyho nez hru co mam v mechanice :-( Tak nevim. Mám úplně stejný problém a to jsem zkusil asi 3 verze multimana. Vždycky zvolím tu hru v MM ale v XMB je stejně jenom origo. Citovat
Otázka
longtime
Ahoj vsichni,
vcera jsem si zakoupil PS3, updatoval na 3.55, dal jsem tam kmeaw a multiman 02.09 a nakopiroval hry pres ftp do slozky GAMES.
V Multiman menu v Games ty hry normalne vidim.
Problem je v tom, ze pokud chci spustit hru, tak me to hodi zpatky do XMB.
Zatim jsem zkousel 4 hry.NFS, Tekken, Mafii2 a Mortal Kombat a ani jedna nejede.
Pokud neujakou malo hru nainstaluji z flesky (.pkg), tak normalne jede.
Delam nekde chybu?
Diky moc za kazdou radu :-)
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.