kamol Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Jsem novým majitelem PSP E1004, koupil jsem si 8 G kartu. Nemohu zjistit jak se ukládají a hlavně jaký formát podporuje karta v PSP-videa, hudba, foto.Prosím o doporučení programu který převádí na formát PSP. Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Video se ukládá do složky VIDEO a PSP podporuje formát mp4, ale ten si musíš převést některým z konvertovacích programů (třeba PSPVC). Hudba se ukládá do složky MUSIC ve formátu mp3 a fotky do složky PICTURE ve formátu jpg (jpeg, bmp) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kamol
Jsem novým majitelem PSP E1004, koupil jsem si 8 G kartu. Nemohu zjistit jak se ukládají a hlavně jaký formát podporuje karta v PSP-videa, hudba, foto.Prosím o doporučení programu který převádí na formát PSP. Děkuji za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.