Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Demons Souls EU trophy guide


headhot

Recommended Posts

Konecne jsem si udelal cas,takze jsem se rozhodl udelat tutorial,guide na tuto skvelou hru. Jedna se EU verzi, jpn ani usa jsem jeste nehral, hry se v nekterych aspektech lisi. Drive clovek musel na platinu hru projit 4x,ale diky exploitu (je moznost jakykoliv predmet zkopirovat a vytvorit 99 ks Self duping), co From Software neopravil. Pokud chcete hrat podle pravidel, budete muset farmit Lizardy postaru na pure gemy. Tzn. Thief rings equip a kill lizarda. Pokud nedropne gem co chcete nedava X ale resetujem hru. Jinak se na tom danem miste lizard neobjevi. Bohuzel toto neplati na lizardy 5-1!

Tak muzem zacit. Pokud chcete hru prochazet pouze jednou a pak ztravit v NG+ cca 1 - 2 hodiny, hrejte offline (network option - disabled) Duvody jsou takove,ze kdyz budete delat pure black nebo white (PBWT or PWWT) a pripojite se online,tak vam vrati svety do grey formy. Prijdete tak o pvp a pomoc online hracu,ale toto neni navod na hru,ale pouze na platinu.Po ziskani muzete hrat online desitky hodin.

TUTORIAL

zde porazte tutorial bosse a ziskate Grey Demon´s soul (lze take ziskat v 4-1) Takze kdyz umrete nelamte si s tim hlavu (rada: stujte furt za nim)

1 - 1

Dostavame se do Nexus a zde se dlouho nezdrzujem, promluvime pouze Stockpile Thomas -> questV tomto svete je dulezite preseknout retezy na balkone, nasledne vypadnou Jade Hair Ornament & Cling Ring

Jade = quest Thomas a Cling Ring zvysuje vase hp v soul forme, velice uzitecny ring

Narizeme zde na velice dulezite NPC Ostrava of Boleteria, vedle ktereho lezi Thief´s ring. Pod nim je par mobu, a ty zabijem a splnime prvni quest Save Ostrava. Docela se zde vyplati zabit vetsinu monster,aby nam neumrel,pote bychom nemohli pokracovat v questu 1-2 a 1-3.

Samozrejme ho muzem obetovat, ale zalezi na vas, protoze i s timto NPC je spojena jedna trofej. Pokud umre dropne Mausouleum Key a mi tak muzem do mausolea a zabit tak Old Kinga. Tendence bude smerovat k cerne (tzn. v urovni budou tezsi mobove),ale otevrit dvere muzeme i pozdeji.Takze pokud nespechate na vyborny mec,ring a zbroj,nechame Ostravu zit.

Zdale v tomto svete muzem najit Scimitar a koupit Short Spear a Soldier´s Shield za 2500 souls u Dregling Merchant

Je zde mozne jeste ziskat tri cenne predmety a to u dvou draku, modry a cerveny. Staci cerveneho vylakat na most a rychle dobehnout k jeho mistu a vzit Purple Flame Shield, Ring of Flame Resistance, & Ring of Great Strength.

Pote uz jenom otevrem Phalanx's dvere a zabijem ho. Neni odolny na ohen. Ziskame

[TABLE=width: 638]

[TR]

[TD=class: ac1]28.jpg[/TD]

[TD=class: ac2]Phalanx' Trophy[/TD]

[TD=class: ac4, align: right]trophy_bronze.png[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Lead Demon's Soul ziskame a vratime se do Nexus.

Po navratu vratime Jade Hair Ornament Thomasovi a dostanem Ring of Herculean Strength.

A jdem se zabit. Nechcem byt v human forme.

Promluvime s Maiden in Black a posle nas za The Monumental a akceptujem quest.

Pote se vratime k Maiden in Black a promluvime s ni a dostanem Blue Eye Stone & White Eye Stone.

Promluvime jeste jednou a dame yes a muzem se levelovat.

V teto chvili nam hra dava naprostou svobodu,takze muzem jit do vsech 5 svetu,ale obecne plati,ze do sveta 5 chodime jako posledni. Vyplati se tam jit az po kompletovani svete 3, kde lze ziskat veci s poison resist. Pokud nas to tam laka jit ihned najdem si tam akorat Morning Star, vhodna zbran na kostlivce 4-1.

Optimalni jak jit svety jsou podle mne: 4,2,3,5 a 1. Hlavne na zacatku 4-2 se nejlepe farmi duse. Ale pujdem pekne vzestupne od 1 do 5.

1-2:

Hned na zacatku probehnem mezi moby a na leve strane jsou mrize a nas stary znamy Ostrava a bude chtit pomoc. Nezbyva nez mu vyhovet, dobehneme k prvni vezi, zde se nachazi Wooden Catalyst a bezi me do sklepa, cestou par mobu zabijem a promluvime s Ostravou a quest je hotov.

U druhe veze najdem short bow.

U posledni si dame thief ring,aby nas nezaregistroval lizard (dava vetsi drop pri PBWT),ale zalezi na vas jestli ho zabijete.

A jdem na bosse Tower Knight, staci hulka a spelly z hradeb a spadne ihned. A ziskame Iron Demon's Soul.

[TABLE=width: 638]

[TR]

[TD=class: ac1]29.jpg[/TD]

[TD=class: ac2]Tower Knight's Trophy[/TD]

[TD=class: ac4, align: right]trophy_bronze.png[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Vratime se do Nexus a zabijem se.

1-3:

Do tohoto sveta se dostanem az po zabiti Arch Demona v 2-3

Zabijem prvniho Fat Official, dostanem Iron Ring of Keys.

Zabijem druheho a dostanem Official's Cap (dulezity na quest)

Jdem otevrit branu a mame zde save Ostrava 1- 3, po zachraneni dostanem nejdulezitejsi gem ve hre,lze ziskat jen z toho questu nebo random drop pouze jednu z lizarda 2-3 Pure Clearstone.

Vratime se do sveta 1-2, pobliz vstupu k Tower bossovi odemknem dvere a zabijem Fat a dostanem Bloody Iron Key, and rzachranime Biorr, of The Twin Fangs (nove npc v Nexus)

Nasadime si Official's Cap a jdem k brance po prave strane 1-3 (jak je fontana:) ), a zachranime Yuria, the Witch in 1-3 (az s ni budete mluvit,musite mit klobouk dole, klobouk slouzi pouze,aby vam Fat spustil schody), a dostanem Ring of Accursed & Ring of Magical Nature.

Jdem na boss a porazime Penetrator,a dostanem Silver Demon's Soul, a svet se stane PWWT. (U tohoto bosse vam pomuze Ostrava, boj bude jednoduchy)

[TABLE=width: 638]

[TR]

[TD=class: ac1]30.jpg[/TD]

[TD=class: ac2]Penetrator's Trophy[/TD]

[TD=class: ac4, align: right]trophy_bronze.png[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Vratime se do Nexus a zabijem se.

Muzem se taky vratit do 1-1 kde byli oba draci a tedka jsou pryc a muzem tedy ziskat lehce Ring of Flame Resistance & Ring of Great Strength.

1-4:

Vratime se uplne na zacatek hry a dvere jsou po leve strane otevrene a setkame s Miradnou (zname s loading nahravani), je dulezite aby ona nas prvni napadla,coz nebude problem. Zabijem ji. Dostanem Colorless Demon's Soul & Large Brushwood Shield.

Tak a ted se 3x zabijem ve svete 1 v human podobe a tim ziskame PBWT.

Vratime se do 1-4 a zabijem trojici Black phantomu (doporucuji mit prazdny batoh, jinak prijdete o drop, veci jsou tezke) a ziskame Penetrating Sword, Tower Shield, a White Bow.

V tomto svete muzem farmit par lizardu na hardstone a sharpstone.(Chunk stones)

Muzem tedy ziskat dve trofeje za +10 zbrane

[TABLE=width: 638]

[TR]

[TD=class: ac1]14.jpg[/TD]

[TD=class: ac2]Trophy of Hardness[/TD]

[TD=class: ac4, align: right]trophy_bronze.png[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE=width: 638]

[TR]

[TD=class: ac1]15.jpg[/TD]

[TD=class: ac2]Trophy of Sharpness[/TD]

[TD=class: ac4, align: right]trophy_bronze.png[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Opet se vratime k Mirande a opet ji porazime, a ziskame ted 20% k PWWT.

A jdem si udelat trofej za modreho draka, nejlepe ustrilet White Bow a mate

[TABLE=width: 638]

[TR]

[TD=class: ac1]13.jpg[/TD]

[TD=class: ac2]Flying Dragon's Trophy[/TD]

[TD=class: ac4, align: right]trophy_bronze.png[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Pote mame moznost porazit Ostravu,ale opet ho nezabijime, stejne jako u Mirandy, ziskame Rune Sword & Rune Shield. (+ Mausoleum key,pokud uz ho nemame)

K final bossovi jeste nejdem, pokud uz nemam vse potrebne hotovo.

2-1:

Zde doporucuji,jit az po 4 worldu a ziskani Crescent Falchion +1, ten se pripadne da ziskat ihned na zacatku 4-1, jak je rytir s red eye,ma dve katany,staci probehnout a vzit predmet. Je to jedna z nejlepsich zbrani v NG

V 2-1 zabijime minery davaji drop gemu (ty s tim baglem)

Otevreme prvni fog branu a pote druhou a tim zpustime animaci s Blacksmith Ed a pristup k nemu (opravdu na nej nikdy neutocte,jinak mate v ng po trofejich, obcas je i bug,ze zmizi a objevi se az v NG+,ale to pry bylo opraveno,nemohu potvrdit)

Jinak pred vstupem do druhe mlhy si dame equip Thief ring, je tam mnoho lizardu a behaji mezi minery.

Najdem paku a nalije se voda do lavy a uvolni nam dalsi cast.

Najdeme Ring of Poison Resistance.

Jeste nez nastoupime do vytahu,kde nas ceka boss, najdem Kris Blade and 2 Shard of Spiderstone.

Pote sjedem dolu a najdem 1 Chunk of Spiderstone

A ceka nas souboj s Armor Spider, boj je to lehky, staci si stoupnout do leveho rohu a strilet na nej spelly,za chvili umre (v levem rohu,je neco jako sloup,za co se da schovat)[TABLE=width: 638]

[TR]

[TD=class: ac1]37.jpg[/TD]

[TD=class: ac2]Armor Spider's Trophy[/TD]

[TD=class: ac4, align: right]trophy_bronze.png[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Ziskame Hard Demon's Soul & Pure Spiderstone.

Jeste nez se vratime do nexus seberm Chunk Spiderstone a pak zpet do nexus a zase se zabijem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2-2:

doporucuji nejdrive dokoncit svet 4-2 kvuli Patches,The Hyena, ktery se zde ve svete nemusi diky bugu objevit.

Jsou zde dve cesty, kdyz pujdete napravo, da se doskakat az pred boss fog,ale doporucuji, vpravo pouze zabit minery (sebrat chunk of greystone) a pak jit doleva. kde dojdeme k vytahu a ingnorujem cestu co vede rovne,jsou tam lizardi,ale ty se nechame az na PBWT kvuli lepsim pure gems dropum.

Vytahem dolu a narazime na dva BP,ktere zabijem, cestou dal nema cenu chodit je tam mnoho lizardu,takze az budem mit silne aoe spell (nachazi se tam easy drop dvou pure hardstone a sharpstone.)

Projdem podzemim az k Patches,s kterym promluvime a navede nas at seberem Club, to udelame a da nam za to Ring of Flame Resistance. Kousek od nej je brouk, co po zabiti exploduje,takze bude ho nechame nebo ho muzem zabit, v NG to sebralo cca 780 hp Hyene a ustal to.

V Bear Bug Cave je mozne dropnout Chunk of Clearstone.

Najdem cesto do jeskyne a az dojdem k mistu,kde je lava dame equip fire equipmentu a projdem lavu a najdem Chunk of Dragonstone x4. Mozna i vice,ale pisu co jsem nasel ja, byl tam jeste jeden mozny loot,ale tam jsem umrel:)

A ted k bossovi,kde predtim seberem Hands of God

Zabijem Flamelurker a vezmem si Red Hot Demon´s soul (konecne upgrade spec zbrani)

[TABLE=width: 638]

[TR]

[TD=class: ac1]38.jpg[/TD]

[TD=class: ac2]Flamelurker's Trophy[/TD]

[TD=class: ac4, align: right]trophy_bronze.png

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

v boss area najdem jeste Chunk of Dragonstone x2

Jdem do Nexus a tam se zabijem.

Koupime si za 1000 dusi Short Sword a jdem az kovarem Ed, dame talk a rekne nam,ze bych chtel fire souls, parkrat s nim promluvime nez si ji vezme a konecne muzeme delat specialni zbrane z dusi.

2-3:

V tuto chvii mame PWWT,takze tu mame novou npc postavu Scirvir,kterou najdem v mensim tunelu. Dame port do spider doupete a jdem doprava a tam skaceme dolu az narazime na maly tunel (ted konecne nekdo u toho ohniste sedi, vedle byva lizard) Promluvime s human verzi Scirvir a rekne nam o specialni meci.

Tak se vydame za dalsim archlordem.

Hnedka prvniho lizarda zabijem (V PBWT dava pure hardstone) a jdem doleva,kde seberem Dragon Bone Smasher.

Kousek pred druhym lukostrilem lezi Master ring (oba predesle predmety jdou sebrat pouze v PWWT) a zabijem draka.

[TABLE=width: 638]

[TR]

[TD=class: ac1]11.jpg[/TD]

[TD=class: ac2]Dragon God's Trophy[/TD]

[TD=class: ac4, align: right]trophy_silver.png[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Ziskame Dragon's Demon Soul a Pure Dragonstone.

Jsme v human forme a jeste se nebudem zabijet.

Dame equip Dragon Bone Smasher a jdem za Scirvir. Po rozhovoru dostanem pure greystone a rovnou se ve svete 2 zabijem.

Zabijem se 6x HUMAN forme a ziskame PBWT.

A jdeme lovit lizardy. Pouze lizard v 2-3 u druhe lukostrilu dava Pure Clearstone.

Jinak lovime ostatni lizardy kvuli chunk gemum hardstone,sharpstone,greystone,spiderstone.

Short Bow +3 -> Sticky Short Bow +5

[TABLE=width: 638]

[TR]

[TD=class: ac1]19.jpg[/TD]

[TD=class: ac2]Master Bowman's Trophy[/TD]

[TD=class: ac4, align: right]trophy_bronze.png[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Short Sword +3-->Dragon Short Sword +5 (nebo kdyz najdem dragon long sword+1 usetrime gemy)

[TABLE=width: 638]

[TR]

[TD=class: ac1]21.jpg[/TD]

[TD=class: ac2]Flame Master's Trophy[/TD]

[TD=class: ac4, align: right]trophy_bronze.png[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Short Sword+3--> Crushing Short Sword+ 5

[TABLE=width: 638]

[TR]

[TD=class: ac1]17.jpg[/TD]

[TD=class: ac2]Master Hitter's Trophy[/TD]

[TD=class: ac4, align: right]trophy_bronze.png[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Dagger +3 --> Quality Dagger +5

[TABLE=width: 638]

[TR]

[TD=class: ac1]16.jpg[/TD]

[TD=class: ac2]Trophy of Distinction[/TD]

[TD=class: ac4, align: right]trophy_bronze.png[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Volbu zbrane u hard a sharp stone necham na vas na +10

[TABLE=width: 638]

[TR]

[TD=class: ac1]14.jpg[/TD]

[TD=class: ac2]Trophy of Hardness[/TD]

[TD=class: ac4, align: right]trophy_bronze.png[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE=width: 638]

[TR]

[TD=class: ac1]15.jpg[/TD]

[TD=class: ac2]Trophy of Sharpness[/TD]

[TD=class: ac4, align: right]trophy_bronze.png[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Pokud uz jsme vsechno ziskali, tak jdeme zabit BP Scirvir (je to docela narocne,hlavne at vam nespadne) a ziskame mocny Talisman of Beast. Svet ziska 20% na WWT

3-1:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu