jarad Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 hoj mam http://www.alza.cz/gigabyte-r685oc-1gd-d199931.htm potř bych se optat o kolik musím zvednout napetí v jádru a pametech když ji pretaktuju z 820 na 890 a pameti 1050 na 1200 abych neměl žádné artefakty a běžela stabilně,chlazení není problém.při zátěži mam kolem 50 C . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janx Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 Tak za prvé, v čem taktuješ? v catylystech nebo afternburner....? Myslím si, že při tomto navýšení taktů nebude potřeba ani napětí zvyšovat. Jinak bych to zkoušel zvyšovat postupně třeba po 20MHz a zkoušel kolik karta snese, když bude vykazovat artefakty tak o trošku napětí zvýšit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarad Odesláno Leden 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 hele taktovat umím a overovat stabilitu taky.ovsem nemůžu hýbat s voltama a karta při taktu=jádro 870 paměti 1200 hází artefakty.volty nejdou ani v after.Měl jsem na mysli pokud někdo nemá nejvyšší stabilní takt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 pokud vim, vetsina karet ma zamkle napeti aby se nemohlo menit napeti jadra etc. urcite nejakej soft bude, ale nejsem si jistej... napr. riva tuner jsi zkousel? popr. od asusu to umi smart doctor.. - ale ten jsem mel ke sve karte, jak bude fungovat na gigab.. fakt nevim :lol: edit: janx > podemnou popsal v podstate asi tu nej moznost :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janx Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 najdi soubor MSIAfterburner.cfg a v tom přepiš EnableUnofficialOverclocking= 0 na EnableUnofficialOverclocking= 1 pak ti to půjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarad Odesláno Leden 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2012 jo to sem dělal našel jsem si podrobný návody a docela meto rozhodilo grafiku .....ato ve smyslu žeme padaly všechny hry po 3 minutách.teplota 38 stupnu,musel jsem odinstal a reinstal drivery jeto nejake posahane ale zjistil jsem že pameti nejdou vice jak 1150 a jádro bymelo jít na 920 mhz pri zvýšeném napeti...a riva tunner ten jsem mel naposledy s geforce 2 mx 400 :D zkusím to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmasterq Odesláno Leden 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2012 skus AMDGPUClockTool_v0.9.26.0 tuhle verzi me pomohla s 5650 a 6500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarad Odesláno Leden 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 nejde no found devices heheh...prdím na to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.