Biolog Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 Zdravim vsechny urcite vetsina z vas vyzkousela uz demo teto hry. Na hru jsem se strasne moc tesil ,ale po dohrani dema nevim. Hudba zvuk grafika super. Ale ta hratelnost nevim nevim. Kam zmizely psaci stroje na ukladani pozic, Kam zmizela bedna na predmety.Nelze prohlizet mapu. Vse je jaksi zjednoduseny na dolni obrazovce.Mixovani kvetin asi taky nehrozi lecite se jednim tlacitkem...........Jake mate dojmy vy po dohrani dema ja jsem uprime receno hodne zklamanej............A ze bych byl vystrasenej a lekal se to uz vubec ne....... Ukazatel zdravi jsem taky nezaznamenal....no uvidime v plne verzi je mi jasny ze resident 1,2,zero,remake, to asi nebude....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 v některých recenzích se píše,že někdo hru hrál v kanceláři při denním světle a vylekal se,podle něhoo nejstrašidelnější z RE serie,a v plné verzi bude taky určo savovaní pozic,ale tohle je jen demo,na vyzkoušení ovládání,grafiky,atd. s circlepadem pro to bude taky lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemak Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Ja uz mam od rana plnou verzi, je to bomba, hrajete uz nekdo?Nechcete vyzkouset multiplayer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biolog Odesláno Leden 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Hmm v prodeji to ma byt az v patek.....to ten obchod pekne riskuje ze ti to prodal uz dnes...........muzes mi prosim aspon napsat jak je to s ukladanim pozice....ve videu jsem koukal ze se to uklada na urcitych mistech samo to by bylo ale uplne na nic ......a za druhe existuji bedny na veci .....dekuji za odpoved uzij si hrani multiplayer muzes hrat az po dohrani singl kampane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 tak save je udělanej tak že jsou rozmístěny checkpointy a ty bedny pokud myslíš na odložení věcí tak ne ale na upgrade ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biolog Odesláno Leden 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Tak to je pro me zklamani bylo uzasny hledat psaci pasku do stroje...ukladat veci do bedny co se nevlezou do inventare...mixovat kytky atd......a to si dovoli napsat navrat ke korenum hry pro fanousky re1 atd.....pritom vsechny tyto veci mohli dat do hry ve forme tezsi obtiznosti.......diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TrzaX Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 zbrane co nepoberes se ukladaj do vylepsovaci bedny spolu s vylopsenimi, ostatni veci co jsem nasel se mi dali do inventare, takze castecne to tak je, raid mod se odemkne jiz po dohrani prvnich 3 misich ale samozdrejme jen neco z nej, gamehous rozesilal jiz v pondeli ma to tak vosefofany ze jakmile dostane na sklad tak posila, nic tim neriskuje nema zadne narizeni ze hru muze prodavat az v oficialni den vydani pokud vim :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 Tak jsem neodolal a objednal jsem si RE:R ve verzi s circle padem... Jsem zvědav, jak se mi to bude hrát s dvěma analogy... :-). Co vy ostatní už hrajete či nikoliv? Celkem se těším, původně jsem o RE neměl zájem, protože jsem nikdy žádnou RE hru nehrál, ale demo mě dost navnadilo. Přijde mi to jako pěkná akce s pořádným, tísnivým pocitem... :-) Mm, asi půjdu demo dohrát potřetí... :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RocketBG Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Ha! Zapomeň na staré RE. Od dob RE4 tento žánr zcela zanikl, ale neřekl bych, že se celá série nějak zhoršila, mně přijde tato action hratelnost ještě lepší! Hru jsem si dneska koupil hned v první den prodeje. Je to skvělý zážitek, všechno se mi líbí, grafika, hratelnost je podobná jako u RE4, RE5, ale přece jenom se v této hře vyskytují i nějaké prvky ze starších Residentů. Příběh je trochu Off-topic, ale pro handheld to ujde, hlavně, že tam je! Komu se líbil RE4 a RE5, tak se bude líbit i tato hra. Doporučuji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Mimochodem hraje tu někdo s circle padem? Za 1700 je u nás příšerně drahý, ale objednat se dá z UK za 1250 a zhruba o tři stovky levněji samotnou hru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 já v uk předobjednával... takže za 930 i s circle padem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Z jakého obchodu? ;) Jojo, ještě na začátku ledna to šlo objednat s circle padem okolo devíti stovek... Jsem zvědav, kdy se to k nám dostane ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TrzaX Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 bundle za 1538,- s postou z gamehousu, v utery jsem ho mel doma a ve ctvrtek jsem mel dohrano, tedka jsem to rozjel na hell obtiznost a hnedka prvni zombik me dal dost zabrat :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 A jaký máš dojem z CPP? Používal jsi ho, nebo ani moc ne? :-) Co jsem v recenzích četl, údajně má větší odpor než zabudovaný analog v 3DSku a tak se na to těžko zvyká... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 ze zavvi za 30 liber... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TrzaX Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Jedine s circlepadem, chvilku mi trvalo nez jsem si na nej zvykl jelikoz z dema jsem byl navykly hrat to bez nej, ale s nim se to ovlada opradu perfektne, a s tim odporem to je zhruba nastejno mozna spis cpp ma o neco mensi odpor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 Trax, díky za odpověď :-). To jsem tedy zvědav. Dante, jojo, tak to jsme si to objednali stejně. Jsem zvědav, kdy to tedy přijde. Ze zavvi objednávám prvně :-). Mimochodem, k tématu - Capcom udělal chybu v tisku obalu hry, podívejte se sami: http://www.g4tv.com/thefeed/blog/post/720248/resident-evil-revelations-box-art-typo-capcom-botches-packaging-once-again/ Podívejte se, jestli náhodou nemá vaše krabička tu samou chybu. Pokud ano, je dost možné, že v budoucnu budete moct hru prodat třeba na ebayi celkem draho ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RocketBG Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 Evropská verze žádnou tiskovou chybu nemá, na boční straně je tam totiž logo. Jinak, teď jsem si přečetl, že ten circle pad umožňuje lehčí střílení a pohyb najednou, což by mohlo ulehčit průběh hry, ale jako dá se to hrát normálně i s default contols. Jsem už v chapter 7 a musím uznat, že při hře můžete mít mini-srdeční-záchvaty, hlavně když 20 minut nevidíte žádného zombíka a pak najednou vyskočí z toho nejneočekávanějšího místa!:D Jak jsem už psal, tak příběh je trochu off-topic, ale je nice, že jsou i do takového příběhu zasahují alespoň někteří hlavní postavy série - Chris a Jill. Taky originální bossové nezklamou, někteří jsou ale k*rva těžké :D BtW skvělý pocit hrát hru, která vyšla včera, kterou si nezahrají Američani ještě pár týdnů, a ke které ještě neexistuje ani jeden walkthrough! :D Za celý život jsem tenhle pocit měl jenom u téhle hry a ještě Killzonu 2:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 Zdar. Taky jsem koupil již dříve :-). Určitě volte verzi s circle pad. Je to hned po 4 verzi residenta asi nejlepší dil. To nejlepší na přenosné handheldy vubec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 Zdravím. Tak jsem hru dohrál. Trvalo mi to 11.38.26. Ke konci to bylo dost tuhý. Obtížnost medium. Musím říci - jedna z nejlepších her, co jsem kdy hrál. Batista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 Tak mi dnes konečně přišlo vytoužené RE:R i s circle padem... Musím říct, že se to s ním hraje výborně... Na dojmy si budete muset počkat, dnes měly u mě přednost spíše knihy a recenze knih, než 3DSko, ale brzy se do toho pustím :-). Sám jsem zvědav, jak se mi hra bude nakonec líbit. Byl jsem každopádně překvapen, že hra nezačínala stejně, jako demo... Demo pasáž v plné hře není? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TrzaX Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 je, ale trochu obracene :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 @endhalf udajne je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RocketBG Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 Pište sem když tak FC, kdo má zájem o hru v Raid modu. Chtěl bych si to zahrát i s někým jiným než jenom s randomery. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Konečně mám dohráno :-). Příběh byl absolutně strašný, ale hra jako taková byla výborná. Sice jsem měl za to, že RE je hororová hra a RE:R strašidelné v podstatě ani nebylo (takový akčňák, no), hrálo se to výborně s absolutně úžasnou grafikou. Musím říct, že zklamaný nejsem ani trochu ;). každopádně tím, že jsem to dohrál, budu hru brzy prodávat. Případní zájemci buď PM, nebo sledujte bazarovou sekci :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.