David50G Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 mám lcd tv hyundai (HLHW 19855) má na tom zapojený pc(VGA) a chtěl bych vedět když to přepojím přes hdmi jestli hry budou lepší dikas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 21, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 Budou .. - Sent from my iPhone 4S using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 Hry budou pořád stejné. Jen budou vypadat o něco lépe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David50G Odesláno Leden 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 a nevíte jak to nastavit zapjit hdmi a tod vše nebo si budu muset pohrát z nastavením mám gigabyte GTS 250 1GB přepojil jsem to jen se mi zdá že písmo je moc kostrbaté (nevíte jako ho uhladit ) a na jaké rozlišení by mi to měla tv dát mám to na 1200x 720 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 Nic upravovat vetsinou neni potreba :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David50G Odesláno Leden 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 no tak hdmi je pecka filmy nádhera ted jsem se díval na johnny english 1080 a paráda a hry no commend je to dost velkej rozdíl dikas všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 No já jsem třeba musel upravovat poměry stran.Měl jsem furt mezery ze všech stran a v tv jsem to nemohl ani zoomnout (musel jsem to nastavovat v ccc) Největší výhodou u HDMi podlě mě je,že přenáší zvuk.Takže si můžu z pc udělat výkonnou konzoli :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seth123 Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 prenasi hdmi i zvuk z grafarny? děkuji moc za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CiD Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 já mám spíš problém v tom že když zapojím přes HDMI tak mi to napíše chyba rozsahu a to je vše, pak už jen černá obrazovka :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David50G Odesláno Únor 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 určitě jde bud normálně povolit hdmi zvuk nebo propojit spdif kabelem většinou se dává ke grafice zapojí se do základovky a grafiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
David50G
mám lcd tv hyundai (HLHW 19855) má na tom zapojený pc(VGA) a chtěl bych vedět když to přepojím přes hdmi jestli hry budou lepší dikas
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.