Sunfig Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 Čus, řekl jsem si že vím že je zde pár nadšenců kteří létají na tomto skvělém simulátoru :love: proto bych rád zde udělal veškerou diskuzi o létání na Šturmech (1946,Cliffs of Dover) dále o modifikacích a letadlech. Já tedy osobně začínám létávat na il2 1946 + Ultra Pack 3 a RC4 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 ultra pack je super, ackoliv mnohem radsi litam hsfx (preci jen se na hyperlobby lita vic, asi kvuli stabilite).. takze mam 2 instalace 46, (s HSFX, a s UP3 RC4)... edit: jinak uz jsme u toho jdu si udelat reklamu :lol: par videama z multaku .. and pouzitej jen movie maker, takze necekjte zadne zazraky :)--- jinak na CoD ted vysel novej patch.. takze by to mohlo bejt o neco vic hratelny (ackoliv HC lidi si nastavej komplexni spravu motoru :P ) - a tim stejne ta hratelnost konci :lol: par videii k codku, ty zabery jsou super nebo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Leden 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Hehe, :D no já chtěl původně létat na čisté 46 :oops: , ale nedostatek letadel a vlastně celková kvalita mě donutila stáhnout UP3 RC4 , tak se začínám učit na F-86 (ten její interiér :love:), jinak když jsme u těch reklam :lol: , odpoledne omrknu ty tvoje vidka všechna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 ja se naucil letat cooperative pres hyperlobby a super.. ale tam se lita snad jen vyhradne HSFX .. :) kdyz se tak nadtim zamyslim tak sturmi uz litam hooodne dlouho :-) (vlastne od roku kdy vysli uplne ty prvni... :lol: ) a asi jako jedna z mala her mi vydrzela tak dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Leden 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Učím se přistávat na letadlovce a někdy to výjde někdy ne! Nějakou radu?! :) Už mě prostě sere nalétávat 5 minut a pak boom :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 musíš si koupit ruční brdu do letadla, jako to bylo ve filmu žhavé výstřely 1 :D, jinak taky občas zalítám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Leden 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 musíš si koupit ruční brdu do letadla, jako to bylo ve filmu žhavé výstřely 1 :D, jinak taky občas zalítám fu :lol: (10 znaků :dozey: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Učím se přistávat na letadlovce a někdy to výjde někdy ne! Nějakou radu?! :) Už mě prostě sere nalétávat 5 minut a pak boom :lol: tak rady urcite, zalezi letadlo od letadla.. staci vytahnout klapky na landing.. rychlost mit kolem 200km/h a mit kolem 20-30% tahu, to to ledalo udrzi zivy.. a zaroven nespadne... :? a da se s nim zhruba tak nejak manevrovat... vic rad k tomu nemam, chce to grip a cvik.. jako ostatne vsechno a ono to casem pude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Leden 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 tak rady urcite, zalezi letadlo od letadla.. staci vytahnout klapky na landing.. rychlost mit kolem 200km/h a mit kolem 20-30% tahu, to to ledalo udrzi zivy.. a zaroven nespadne... :? a da se s nim zhruba tak nejak manevrovat... vic rad k tomu nemam, chce to grip a cvik.. jako ostatne vsechno a ono to casem pude :) No létám na F9F Panther (UP 3.0 RC4) a je to docela těžká mrška + často se zaseknou klapky (rada? :lol:), oproti např. F4F to je opravdu těžší :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 zasekavani klapek je zpusobeny vysokou rychlosti :) proto je musis vytahovat pri nizsich rychlostech... ty jsou bud napsany v kabine nekde... (v realu urcite, ve sturmech to bejva z 90% taky) a podle toho se ridit.. pokud je vytahnes treba pri 400km/h .. tak se urcite seknou, pri 300km/h by to mohli vydrzet.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Leden 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 zasekavani klapek je zpusobeny vysokou rychlosti :)proto je musis vytahovat pri nizsich rychlostech... ty jsou bud napsany v kabine nekde... (v realu urcite, ve sturmech to bejva z 90% taky) a podle toho se ridit.. pokud je vytahnes treba pri 400km/h .. tak se urcite seknou, pri 300km/h by to mohli vydrzet.. No, to mě připomíná nehezký zvuk když se zatřese letadlo a podvozek pryč :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 jasne to jsou dalsi limity, pri 400+ jde pryc i podvozek.. pokud ho vysunes.. pri vysokejch rychlostech (zalezi na typu letadla.. treba BF109 - 640km/h) ti to stremhlav poleti, a kdyz pritahnes.. tak ti to pretizeni nevydrzi konstrukce letadla a upadne treba kridlo (pokud to mas zaple teda :) ) btw> ten nehezkej zvuk je vlastne namahani konstrukce.. :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Leden 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 jasne to jsou dalsi limity, pri 400+ jde pryc i podvozek.. pokud ho vysunes..pri vysokejch rychlostech (zalezi na typu letadla.. treba BF109 - 640km/h) ti to stremhlav poleti, a kdyz pritahnes.. tak ti to pretizeni nevydrzi konstrukce letadla a upadne treba kridlo (pokud to mas zaple teda :) ) btw> ten nehezkej zvuk je vlastne namahani konstrukce.. :lol: Jojo, to znám no takové situace, už jsem testoval střemhlav atd. :D (křídla v nedohlednu a jenom s trupem jsem padal) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Leden 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 Ovládání re-playů, rada? Když si udělám záznam tak bych například chtěl být s kamerou úplně jinde jen tak volně ve vzduchu bez nějakých hudu (v rohu rychlost, výška, a ještě jedna jednotka), nevíš náhodou suchy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 vim... je na to aplikace FOV-view (tusim) ktera to muze udelat uplne mimo... popr. muzes vypnout vypnuti znacek na mape, a vsechen text by mel zmizet.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.