solokaprik Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 Mám problém s PSP Go, při zapnutí se ani nerozsvítí ani na nabíječce, netušíte co s tim je?;) Díky;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 Jako nejjednodušší vysvětlení by se mi jevilo že je spálená pojistka nabíjení. Odešla pojistka a psp se vybilo a díky přerušený pojistce nejde nabít. Bude potřeba psp rozebrat, pojistku přemostit a doufat že to pomůže :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 solokaprik Odesláno Leden 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 PSP jsem zakoupil o vánocích, takže zajdu do gamescapu s dokladem a PSP dám na reklamaci, dostanu nové? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 Pokud je v záruce měl bys dostat nové, opravovat to asi nebudou každopádně počítej s tím že to tam můžou mít až 30 dní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 solokaprik Odesláno Leden 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 Jo s tou dobou problém nemám, jelikož já PSP nepoužívám, to se brácha zblázní :D Nemá s tim dělat to co s nim dělal kdyz to nejde :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bizzi83 Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 no, pokud se vrtal ve firmwaru, je to 50/50 že Ti reklamaci uznaj :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 solokaprik Odesláno Leden 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 měl jsem tam flash, tk uvidime ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 Je jedno jestli je flashlý nebo ne. Prostě nejde spustit, v tý prodejně to stejně pošlou do sony a ti nejspíš obratem pošlou nový. Nikdo se ve starý desce hrabat nebude, není to opravna konzolí někde na vesnici kde jim jde o každej kšeft. Prostě rychle kouknout, vyměnit desku nebo dát nový psp a jde se na oběd. Gigant jako je sony si to může dovolit a ve finále je to nejlepší cesta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 solokaprik Odesláno Leden 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 to souhlasím ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 solokaprik Odesláno Únor 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 posláno na reklamaci do gamescapu ;) prosím LOCK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
solokaprik
Mám problém s PSP Go, při zapnutí se ani nerozsvítí ani na nabíječce, netušíte co s tim je?;)
Díky;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.