David50G Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 Zdar potřeboval bych poradit kde koupit nejlevněji battla 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sunfig Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 Na aukru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kozel97 Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Sunfig: On nejspíš myslí s online passem. Seženeš i za 500. http://hry-pro-pc.heureka.cz/battlefield-3/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sunfig Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Sunfig: On nejspíš myslí s online passem. Seženeš i za 500. http://hry-pro-pc.heureka.cz/battlefield-3/ A na aukru snad nejsou? Stačí se podívat :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rychlahuba Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Na aukru za 375Kč jsem kupoval, online jde vpohodě akorád je to ruská verze ale to máš behem 5 minut převedený na CZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kozel97 Odesláno Leden 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2012 Sunfig: Pokud věříš, že bude fungovat. Rychlahuba: RU verze má prý problém s GTX560. Nevím co je na tom pravdy. :-D Tobě jede v pohodě? ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rychlahuba Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 Já mám AMD HD 6850 OC a nestěžuju si... převedení do CZ mi fakt trvalo chvilku a je to uplně normální hra jako která koliv jiná verze :) o tom že to jde na GTX 560 blbě jsem nic neslyšel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
David50G
Zdar potřeboval bych poradit kde koupit nejlevněji battla 3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.