Lovefist_88 Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Ciao, chtěl bych se zeptat když si koupím Battlefield 3, jak je to pak se stažením Battlefield 1943? nejdřív to prej nešlo a pak žalovali EA a oni to tam nějak dodali, ale vůbec nevim jak se to pak stahuje. poradí někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tiger Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 ty vlastne das online kod do BF3 a pak coto udelas budes mit na EA uctu (ten mit musis pokud hrajes EA hry) tam se ti ukaze odkaz ,ty tam kliknes,zadas online pass a dostanes redeem kod kterej zadas do PS3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lovefist_88 Odesláno Leden 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 díky moc, já zkoušel Battlefiled 1943 trial a zadarmo by ta hra byla fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 plaCZEbo Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Ahoj, zadal jsem online kod ve hre. Stahl se mi online pass. Kde se mi objevy ten link na code pro Battlefield 1943? dík ty vlastne das online kod do BF3 a pak coto udelas budes mit na EA uctu (ten mit musis pokud hrajes EA hry) tam se ti ukaze odkaz ,ty tam kliknes,zadas online pass a dostanes redeem kod kterej zadas do PS3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 Ta stránka je tady https://1943redemption.battlefield.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 keko21 Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 A my co to mame stiahnute z PSN nemame narok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 A my co to mame stiahnute z PSN nemame narok? Bohužel ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 keko21 Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 Bohužel ne Tak to su moc hodny na nas teda :blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 amokktropic Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 Bohužel ne Nevim jak KDO, ale ja mam PSN verzi a dosel mi aktovacni cod. Tak,ze PSN verze ANO, kod mi dosel. Generoval se v nejakem webovem formulari, nekde na nej byl odkaz normalne jsem se prihlasil a dosel REMEED COD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 keko21 Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 Nevim jak KDO, ale ja mam PSN verzi a dosel mi aktovacni cod.Tak,ze PSN verze ANO, kod mi dosel. Generoval se v nejakem webovem formulari, nekde na nej byl odkaz normalne jsem se prihlasil a dosel REMEED COD. Aha tak teda mne nic nedoslo do kelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lovefist_88
Ciao, chtěl bych se zeptat když si koupím Battlefield 3, jak je to pak se stažením Battlefield 1943? nejdřív to prej nešlo a pak žalovali EA a oni to tam nějak dodali, ale vůbec nevim jak se to pak stahuje. poradí někdo?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.