Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Hledám klan do MW3

Matezak

Recommended Posts

Ahoj lidi,

už nějakou dobu hledám někoho, se kterym bych si mohl zahrát MW3. Občas hraju s kámošem ze školy a jeho PSN kámošema :). Hledám hodně lidí, který by si semnou zahráli a jsou tak nějak natrénovaný i na lehčí taktiky a mají headset, nebo si jen chtějí zahrát a pokecat :). Hraju pouze o víkendu z důvodu nedostatku času. Pokud se najde aspoň 5 lidí, který by byli online, kdybych já byl, bylo by to super ! :). Většinou hraju v sobotu (11:00-12:45, 15:00-17:00) a neděle (11:00-12:45, 15:00-17:00 čas se může lišit !). Napište mi sem, pokud byste měli zájem a přidejte si mě na PSN - Matezak

PS: Pokud máte zájem, občas si zahraju i BO zombies (i když hodně hraju MW3), takže pokud máte zájem, napište ! :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tomas: Super ! :) Přidej si mě, páč se tam dostanu asi až v neděli. Počítám s tim, že si budu kupovat Premium ELITE => mohu levelovat klan a založím novej asi. Momentálně jsem v klanu, ale uvidíme, uvidíme. Nejde ani tak o klan, než o hru :)

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

čus jsme klan thcz je nás osum (10level)(1 prohra z 20 her)ale hledáme další zájemce kteří by chtěly k nám.Podmínky přijetí:věk minimum17 let,elite premium a sluchátka.Tak už nás je deset plus dalších 25 do blízké budoucnosti hledáme stále další zájemce případní zájemci pište bud zde nebo na těchto kontaktech:THCzech@seznam.cz,psn nicky:RocKovw,bozi82

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu