Matezak Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Ahoj lidi, už nějakou dobu hledám někoho, se kterym bych si mohl zahrát MW3. Občas hraju s kámošem ze školy a jeho PSN kámošema :). Hledám hodně lidí, který by si semnou zahráli a jsou tak nějak natrénovaný i na lehčí taktiky a mají headset, nebo si jen chtějí zahrát a pokecat :). Hraju pouze o víkendu z důvodu nedostatku času. Pokud se najde aspoň 5 lidí, který by byli online, kdybych já byl, bylo by to super ! :). Většinou hraju v sobotu (11:00-12:45, 15:00-17:00) a neděle (11:00-12:45, 15:00-17:00 čas se může lišit !). Napište mi sem, pokud byste měli zájem a přidejte si mě na PSN - Matezak PS: Pokud máte zájem, občas si zahraju i BO zombies (i když hodně hraju MW3), takže pokud máte zájem, napište ! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Warrix3 Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 mám headset ale nepoužívám ho protože mám pak menší lag (spomaluje mi to připojení) rád si zahraju mw3 s nějakýma českýma hráčema tak si mě přidejte - Warrix3 hraju skoro každej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 pridejte si me taky,dweight...nas klan by mozna hledal nejakou skillu do tymu,hrajem gamebattles a mame cod elite premium... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FinalShazam Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 teď jsem to taky začal docela dost hrát a rád se naučím spolupracovat a vymýšlet strategie. headset mám taky, net dost rychlej. Muj NICK je Deadshazam. Budu se těšit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matezak Odesláno Leden 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 Tak to je super !! Přidám si Vás příští víkend :-) Tiger: Přibrali byste mě do klanu + mého kamaráda ? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spidlan Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 Taky si s váma rád zahraju. :) Headset mám. PSN: pazzik90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasi7 Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 Rád se přidám co založit klan console-forum ? Headset bohuzel nemam ? PSN - thekasi78 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matezak Odesláno Leden 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 Super ! kasi7: Rád bych, ale jeden člen musí mít Elite PREMIUM, aby se klan dal levelovat, takže asi ne :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MW3 Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 Taky si zahraju pridejtesi mne hraju denne po praci nick na psn Banik9580 thanks. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FinalShazam Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 jak to udělat? Elite Preminum? nemůžu se teď podívat, PS3 mi odešla do věčných lovišť :( bohužel teď chvilku hrát nebudu ale během několika dní bude nový :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matezak Odesláno Únor 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 Premium si musíš koupit přes STORE za 1 290,- ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FinalShazam Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 tak to by nebyl snad problém,záleží kolik lidí by do toho klanu šlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas447 Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 Ahoj,rád bych se přidal do vašeho klanu,mam headset a moje PSN:tomas447 ,nahrano neco pres 70h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matezak Odesláno Únor 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 tomas: Super ! :) Přidej si mě, páč se tam dostanu asi až v neděli. Počítám s tim, že si budu kupovat Premium ELITE => mohu levelovat klan a založím novej asi. Momentálně jsem v klanu, ale uvidíme, uvidíme. Nejde ani tak o klan, než o hru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaulyjunior Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 Čau, nevim jestli bych se hne hnal do klanu, ale přidám si vás abych mohl s někým zahrát :D PSN:Kaulyjunior Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matezak Odesláno Únor 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 Jasný no, myslel jsem to jako občasné zapařeníčko. Už tě ve friendlistu mám :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jersey Jazz Odesláno Duben 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2012 Mates36 kdyžtak,jsem ale nováček MW3 mi dneska přišlo domu ale předchozi díly mam šecky odjete,headset nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michalechal Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 Zdarec, taky hledám klan ... hral jsem nakej cas MW2 a ted mam nove MW3, takže kdyby nekde v klanu bylo misto, budu rad :-) Nick je Michalechal Jo ale nejsem žádnej přeborník ... :-/ A headset mám ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matezak Odesláno Květen 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 Pohoda kámo :-) Mám klan na ELITE, mrkni se a přijmi pozvánku ;-) Občas dáme, i když jsem si koupil BF3 a věnuju se trošku víc jí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konykonrad Odesláno Červen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2012 čus jsme klan thcz je nás osum (10level)(1 prohra z 20 her)ale hledáme další zájemce kteří by chtěly k nám.Podmínky přijetí:věk minimum17 let,elite premium a sluchátka.Tak už nás je deset plus dalších 25 do blízké budoucnosti hledáme stále další zájemce případní zájemci pište bud zde nebo na těchto kontaktech:THCzech@seznam.cz,psn nicky:RocKovw,bozi82 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.