David007 Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Ahoj lidi, zítra mi dojde Xbox Slim s RGH, ale má jenom 4GB HDD, tak se chci zeptat když si koupím klasický externí HDD a pak ho připojím přes usb do xka tak jestli nebude pomaleji načítat než orig. HDD na xbox. Předem díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Leden 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2012 Taky sem se toho bal ale hry jedou stejne plynule. Sam tak hraju z externiho 2,5 HDD. Posláno z xperia mini pro with tapatalk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
weiss88 Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 Taky sem se toho bal ale hry jedou stejne plynule. Sam tak hraju z externiho 2,5 HDD.Posláno z xperia mini pro with tapatalk. I z usb flash např 32gb, popř. z multimedialního centra z hdd 1tb??? :thanks: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 I z usb flash např 32gb, popř. z multimedialního centra z hdd 1tb??? :thanks: jasne ale musis to mit ve fat32 nevim jakej format ma to centrum v tom bude asi klasicka 3,5 ntfc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
weiss88 Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 Tak hotovo přes program EASEUS Partition Master 9.1.0 Home Edition během pár minut. 1 tb hdd jsem rozdělil na 800mb ntfc a 200mb fat32 tak snad to mám dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 takže stačí formát na fat32 a můžu požít jakékoliv externí uložiště??? ano ............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 ale lepsi je mit i velky interni disk kvuli dlc. protoze ty funguji jen z interniho disku a z externiho ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 sice jeste na externim zadny dlc nemam koupil jsem ho dnes ale to mi prijde jako pekna blbost proc by ty dlc nemeli jit spis je dulezity co bylo zmineno v jinym treadu aby naformatoval tu cast fat32 jako primarni jinak mu ji xko neuvidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
weiss88 Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 to dlc je co? :cry: Nějaké updaty ke hrám atd ? Potřebuji je k hraní? Pokuď je to trapný dotaz tak mě nebijte. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 proste ti to rikam! je to odzkouseny ze hry neberou DLC z externiho disku ale pouze z interniho! forza, batman, mafia 2, BF3 HD pack.. proste cokoliv! musi to bejt na origo internim disku. trapil sem se s tim hrozne dlouho. a externi na format FAT32 a bude vse slapat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 to dlc je co? :cry: Nějaké updaty ke hrám atd ? Potřebuji je k hraní? Pokuď je to trapný dotaz tak mě nebijte. :) dlc jsou pridavky do her, pridavky k mafii ty 3, stahovani balicku aut do forzy, HD pack k battlefieldu, na jednych stranch je plno dlc.. vetsinou to proste nejak obohati hru :) k hrani je nepotrebujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
weiss88 Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 dlc jsou pridavky do her, pridavky k mafii ty 3, stahovani balicku aut do forzy, HD pack k battlefieldu, na jednych stranch je plno dlc.. vetsinou to proste nejak obohati hru :) k hrani je nepotrebujes Tak teď když už to vím :) tak jak je to ? Externí nebo interní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 no DLC funguji jen na internim. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
weiss88 Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 škoda, že mám 4gigovou verzi :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 jojo to si muzes stahnout jen maly dlc. treba k batmanovi, auta do forzy ale moc se tam toho nevleze. zlatejch 120gb co mam interni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
weiss88 Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 asi budu muset časem zainvestovat a ten origo hdd dokoupím.Battlefield 3 v hd musí být mazec.Už tak je to síla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 jojo v HD je to luxus, nadherne ostry, jinak je to takovy rozmazany.. proto je lepsi mit ten hdd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
weiss88 Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Mám další problém.:cry: Jak sem psal výše hdd jsem rozdělil na 800gb ntfc a 200gb fat32. Ale když připojím hdd k xboxu přes usb tak mi xbox nabízí formát hdd.To bych nerad,protože na té ntfc části mám filmy atd. Podotýkám,že rgh ještě nemám,připravoval jsem si jen externí hdd.Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 jestli si naformatoval jako primarni cast na fat32 tak vpoho v xku s tim nic nedelej tam se pak dostanes pres xel nebo freestyle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
weiss88 Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 mam obě části primární.Tak to je snad ok.Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.