Prochy Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 pojede to na LT 1.91 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Únor 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 pojede to na LT 1.91 ??? Warez zde odmítám řešit o tom si jděte diskutovat jinam.... nejseš schopnej investovat ani do novýho flashe natož do hry co si zaslouží jí koupit tak jdi spammovat jinam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 pojede to na LT 1.91 ??? nevím,já mám 2.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 nepojede, je tam napsany ze to funguje jen na LT 2.0 a novejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maggots Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Source: DVD9 / XGD2 Dashoboard: 2.0.13599.0 Flash: LT+ 1.9 Wave: 13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 ano všiml jsem si, původně tam bylo toto: Game Name: UFC Undisputed 3 RF XBOX360-XPG Plataforma: Xbox 360 Region: Region Free Language: English Wave: (XGD2) LT+ 2.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Únor 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Řešte si Vaše pirátství přes PM ne tady!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 prosimte drz hubu. normalne se zeptal jeslti mu to pojede na LT 1.9.. a my sme mu dali kazdej jinej popis ripu tak bez otravovat jinam. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Trocha slušnosti by neuškodilo chlape... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 nehádejte se jak puberťáci vomg:-O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 dany_ varování a pro xManitua jeno upozornění: vím, že ti není piratství po chuti, ale tohle fórum se mu věnuje, i když zde nejsou přímo odkazy na pirajdy. Musí ti tedy být jasné a hlavně s tím musíš být smířen, že se lidé budou ptát i na takovéto věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brain32 Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Mám LT 1.9 a normál to jede ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asad Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 lidi nevíte někdo jak udělat step then? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Únor 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Step then.. je že uděláš krok (sway s levou páčkou) a pak třeba nějak úder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asad Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 počkat,myslíš krok zpátky? sorry že tě otravuju,ale ještě nikdy se mi to nepovedlo:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Únor 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Možná se blbě chápem a já už nevim jak to tam všechno po pravdě je... mám už to celý v hlavě :) Sway.. myslim pohnutím páčky do jakéhokoliv směru (jenom ,,škubnout´´) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 jak vidím nejsem jediný kdo s tím má trošku problém:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Přesně jak bylo řečeno, prostě škubni levou páčkou do nějakého směru a on do toho směru udělá úkrok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adze88 Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Ahoj!! Zjednodušeně pohyb na zemi?? :? Ví někdo jak nato?? Mám stim problém od začátku. Hraju na druhou nejtěžší obtížnost a vše v pohodě jediné kdy pokaždé prohraju když jdem k zemi..(zvednout se, přetočit se atd.) Ani tutoriál mi moc nepomůže :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maskas Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Zdarec:arrow:hele mám dotaz, na začatku se mě to zeptá zda chci nastavit ovladání na profi,že?! dal jsem, ale jak jsem dal s kámošem exhibici a spustil hru,tak ovladaní je na amater...to s těma čudlama :? ale v option je nastavene profi na pačky...nevíte někdo co s tím,dik8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Ahoj!! Zjednodušeně pohyb na zemi?? :? Ví někdo jak nato?? Mám stim problém od začátku. Hraju na druhou nejtěžší obtížnost a vše v pohodě jediné kdy pokaždé prohraju když jdem k zemi..(zvednout se, přetočit se atd.) Ani tutoriál mi moc nepomůže :cheesygrin: některé musíš mít naučené,já na zemi používám lb a točím pravou páčkou,když se chci postavit,tak zmáčknu levou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asad Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 a to mám první švihnout a pak chytit lb nebo naopak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Únor 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 LB můžeš držet furt to je jenom ,,modifikátor´´ úderů... s ním dává jiný útoky než bez něj. RB + švih se vykrýváš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Únor 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Tak na Xbox live už je ke koupi season pass za 1360MS Points, který Vám zaručí ty dvě DLC... http://marketplace.xbox.com/cs-CZ/Product/UFC-3-Season-Pass/50f824b5-3d5e-4dab-ab55-37c2e20ead30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Únor 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 nevite jaky je rozdil mezi ufc 3 a ufc 3 star pre-order pack? nemuzu to nikde najit. cena je stejna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.