Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

UFC Undisputed 3

xManitua

Recommended Posts

• Odpovědi 70
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

ok. Takže hru už mám doma. za 1000 Kč z anglie s Contenders fighter pack + plus jsem dostal alistaira z fcb kde to UFC davalo aby sis o něj napsal. A zakládám Camp pro achievementy a zároven pro fightery pokud má někdo zájem GT Mám v podpisu a stačí přidat nebo napsat nebo něco. UFC 2010 jsem hrál hrozně moc. Mám toho hodně odzapaseného přes net takže kdyby někdo chtěl rady stačí napsat není problem. Plus sháním někoho kdo by mi pomohl dodělat 3 achievementy v 2010. Stačí mit head set a online pass pro online hraní. PS: Trojka je prostě bomba :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

UFC 2010 proste neuveritelna pecka od ktery jsem ani v nejmensim nechtel upustit a tak jsem porad vahal o UFC 3- jestli poridit nebo nechat byt aby me to pak nestvalo. Nakonec vyhrala zvedavost a ona to je naprosto bezkonkurencni hra. Celkove se sice nezmenilo az tak moc jak sem ocekaval ale i to malo zase dava vice moznosti a co me nejvice zaujalo je ta plynulost a ovladatelnost zase o lvl dale. Jedine zklamani a to obrovske je bohuzel system submission (jeho zpracovani). Myslim si ze prevzetim udelali strasnou chybu i kdyz jsem ji ocekaval zklamani tim mensi neni. V 2010 bylo umeni naucit se odhadnout spravne okamziky kdy zaskocit soupere dokoncit co jsem zacal. Bylo to umeni ted uz je to s prominutim jak pro ♥♥♥♥♥i a zvladne to kazdy :-(

Odkaz ke komentáři

Ve 2010 to u mění bylo. Nic méně každý měl zapnuté bary na staminu. a podle toho si viděl KDY dát paku a kdy ne .. jednoduchý jediný problem byl kroucení. a HODNE lidi to neumělo .. myslim si, že tohle by dobry krok jak udělat hru vyrovnanou. Hrál jsem s klukama co to neuměli a do 10s páka konec. O tom to není ted už to takový nebude a je to jedině dobře !

Odkaz ke komentáři

Jde videt ze mame dost odlisne nazory. Me prakticky ve vse novejsich hrach chybi ta obtiznost pres kterou se musis prekousat a az potom se muzes alespon do urcite miry rovnat s ostatnimi. Ja osobne muzu rict ze ukazatel staminy jsem nikdy ani nezapl. A podle me ani neni potreba. Casem si osvojis kdy muzes a kdy zase ne :-) ale k ty zasadni veci- rikas ze je novy systen lepsi kdyz hrajes s nekym kdo je zacatecnikem to uplne souhlasim. Je to prehlednejsi a lehci na pochopeni ale pokud si chci uzit jinak nez napr. mezi kamaradama jen tak ze srandy a poradne si vychutnat tu radost ze ja jsem ten kdo na konci muze zvednou ruku budu vzdy zastancem starsiho tezsiho ale pro me lakavejsiho :-)

Odkaz ke komentáři

Mám od zápaseno hodně moc zápasu to mi věř. A stamina bar :) .. bez toho hrát nejde. Pokud ano zbytečný prohry pro Tebe. Páč s barem vidíš kdy máš dát páku kdy se brání a kdy ne. Jednoduchý. Ten kdo to nehraje. Možná to vypadá líp ale když je máš zaplý hraje se ti lepe. :) Co se týče ty obtížnosti. Jasně když chci si zahrát jdu přes net. Jenže když přijde kamarád musíš jen stand-up. Protože on zem neumí. Hraju ted Pořád UFC 3. Je to bomba.. páky už nejsou tak jednoznačná zaležitost a to se mi libí, že to vyrovnali. Hraju hodně ted off abych se dostal do toho tempa a až ted jsem začal hrát přes online. Mám zatím 5 - 0 a dostal jsem tena chievement. Libí se mi to hrozně. Velká rada. Udělejte si svého v kariéře a dejte si na tom žáležet. Můžu o svým říct, že je nej z Feather, Light a Weltre nejlepší na statistiky. Mám granáty a na zemi jsem dobrej. A na páky mam dost na tolik abych se ubranil páce což mi stačí. Je to fakt bomba. A jsem rád, že to změnili i když m i ty páky hodně šli. Ale potřebuji pomoct s pár achievementama v 2010 hraješ to přes net ? mohl bys mi pomoct ? Naoplatku pomohu já Tobě.

Odkaz ke komentáři

• 7 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu