Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Xbox 1 hry do xbox360,navod


Recommended Posts

NAVOD JAK HRAT HRY S XBOXU1 NA X360 :psp: NEJDŘIVE SI STAHNETE SOUBOR COMPATIBILITY http://www.uloz.to/12822756/xbox1-games-o-xbox360-rar,TENHLE SOUBOR DATE DO XBOXU MISTO PUVODNIHO(TEN SI RAČI ZALOHUJTE) PŘES FTP,NEBO FLEŠKU,.NAJDETEHO VE SLOŽCE HddX,COMPATIBILITY.NYNI RESTART XBOXU. POKUD MATE STAHLOU HRU PRO XBOX1,MUSITE JI PŘEVEST PROGRAMEM ISO2GOD,A NASLEDNY SOUBOR KOPIROVAT DO SLOŽKY KAM DAVATE HRY,U MNĚ Hdd1,content,A MUŽETE PAŘIT :D ,(hry jsem skoušel s original iso hry pro xbox1 ,např crash nitro,bmx xxx,žadne upravene )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 102
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

ahoj. pokud mysliš jako dvd medium original tak tohle jsem neskoušel,žadnou nemam.,pokud mysliš přimo iso soubor tak ten ti nepřečte co semse dočetl,mužeš vyzkoušet ale,hra musi byt převedena programem iso2god (asi 5minut to trva takže v poho )nebo jinačim aby xko ji přečetlo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a funguje to přímo pro hry xbox 1 nebo to je návod pro ty hry upravené pro xbox 360? myslím hry s koncovkou E..

Máš tam napsané že ten návod je na hry pro xbox 1 ( ne upravené ) . Zkoušel jsem spustit hru MERCENARY ( upravenou - xbox360E ) . Spustila se mi sice , ale hned se objevil nějaký nápis a nešlo pokračovat - musel jsem xko vypnout . Ta hra ani nešla vyextrahovat iso2goodem , ale musel jsem xbox image browserem .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj stahl jsem si iso hry na xbox1 jedna se o resident trilogii obsahuje všechny tři díly ale v iso2god mi to po načtení isa zahlásí chybu že to nenalezlo žádný soubor XEX..Jak to mám prosím převést abych si tuhle skvělou věc zahrál.Děkuji za Vaše rady Víta

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak jsem to zkoušel, stáhl sem si vice city a nefunguje mi. hlásí mi to chybu X:5805.0 B: 1884.0 v překladu že hra neni kompatibilni s xboxem. pritom kdyz sem se dival na ten seznam tak tam vice city je a na pal 50 pal 60 proste na vse. nevite co s tim?

edit: tak už to funguje.. složka compatibility se ma napred cela smazat a az pak se tam muze nahrat ta upravena.. jinak to nefunguje.. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu