martansvecxxl Odesláno Leden 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2012 NAVOD JAK HRAT HRY S XBOXU1 NA X360 :psp: NEJDŘIVE SI STAHNETE SOUBOR COMPATIBILITY http://www.uloz.to/12822756/xbox1-games-o-xbox360-rar,TENHLE SOUBOR DATE DO XBOXU MISTO PUVODNIHO(TEN SI RAČI ZALOHUJTE) PŘES FTP,NEBO FLEŠKU,.NAJDETEHO VE SLOŽCE HddX,COMPATIBILITY.NYNI RESTART XBOXU. POKUD MATE STAHLOU HRU PRO XBOX1,MUSITE JI PŘEVEST PROGRAMEM ISO2GOD,A NASLEDNY SOUBOR KOPIROVAT DO SLOŽKY KAM DAVATE HRY,U MNĚ Hdd1,content,A MUŽETE PAŘIT :D ,(hry jsem skoušel s original iso hry pro xbox1 ,např crash nitro,bmx xxx,žadne upravene ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Zdravím,mám orig.hru na Xbox1,nestačilo by pouze stáhnout soubor compatibility?pakliže ne,musím ji nejprve převést programem ISO2GOD?Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martansvecxxl Odesláno Leden 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 ahoj. pokud mysliš jako dvd medium original tak tohle jsem neskoušel,žadnou nemam.,pokud mysliš přimo iso soubor tak ten ti nepřečte co semse dočetl,mužeš vyzkoušet ale,hra musi byt převedena programem iso2god (asi 5minut to trva takže v poho )nebo jinačim aby xko ji přečetlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 No je to origdvd hra,myslel jsem předělat ji v ISO2GODa pak zkusit,no budu to muset vyzkoušet,každopádně díkec za postřech:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martansvecxxl Odesláno Leden 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 No je to origdvd hra,myslel jsem předělat ji v ISO2GODa pak zkusit,no budu to muset vyzkoušet,každopádně díkec za postřech:) pokud maš origo hru ,tak to je ten popis nahoře přesně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 a funguje to přímo pro hry xbox 1 nebo to je návod pro ty hry upravené pro xbox 360? myslím hry s koncovkou E.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 a funguje to přímo pro hry xbox 1 nebo to je návod pro ty hry upravené pro xbox 360? myslím hry s koncovkou E.. Máš tam napsané že ten návod je na hry pro xbox 1 ( ne upravené ) . Zkoušel jsem spustit hru MERCENARY ( upravenou - xbox360E ) . Spustila se mi sice , ale hned se objevil nějaký nápis a nešlo pokračovat - musel jsem xko vypnout . Ta hra ani nešla vyextrahovat iso2goodem , ale musel jsem xbox image browserem . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 Mně to hází chybu X:5829. B:1884.0 nevítě někod proč? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 Mně to hází chybu X:5829. B:1884.0 nevítě někod proč? dík Myslím že tento kod vyskakuje při pokusu spustit hru když nemáš v xboxu na HDD EMULÁTOR . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martansvecxxl Odesláno Leden 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 Myslím že tento kod vyskakuje při pokusu spustit hru když nemáš v xboxu na HDD EMULÁTOR . ano tež si to myslim,ješte bych zkusil změnit rozlišeni na xboxu na 480,skus to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 ano tež si to myslim,ješte bych zkusil změnit rozlišeni na xboxu na 480,skus to Rozlišení s tím nemá nic společného !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 ROzlišení jsme změnil,avšak stale to hází tu samou chybu. Kde bych mohl stáhnout ten emulator? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 EMULÁTOR stáhneš zde : [TABLE=width: 269] [TR] [TD=class: xl146, width: 269]http://www.uloz.to/6831517/default-rar[/TD] [/TR] [/TABLE] ale ten je pro spouštění upravených her na xbox360 . Ten návod na spouštění neupravených her by ho asi neměl potřebovat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 Jsem nainstaloval ten emulátor,ale stejně to hází stejnou chybu jak u her xbox1 tak xbox360E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffy Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 Nemám originální boční hdd.Vše zpouším přes usb z flaschky.Bohužel tam nemám potřebnou složku hdd x: Dá se to prosím nějak rozjet z flešky nebo musím koupit originál hdd.Děkuji za vaše rady.Víta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 nevím jestli ti to pomůže http://www.xbox360iso.com/tut-easy-how-t275286.html a pak tady http://www.xbox360iso.com/absolute-easiest-way-t390097.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffy Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 Ahoj stahl jsem si iso hry na xbox1 jedna se o resident trilogii obsahuje všechny tři díly ale v iso2god mi to po načtení isa zahlásí chybu že to nenalezlo žádný soubor XEX..Jak to mám prosím převést abych si tuhle skvělou věc zahrál.Děkuji za Vaše rady Víta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 Nestahoval jsi už upravenou hru ( xbox360E ) ? Zkoušel jsem to a stalo se mi to samé . Když jsem potom tutéž hru stáhnul v originál iso , tak to šlo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 ja mam zasa problem ze skoro ziadna mi nejde... mam xko napojene cez vga kabel, a pri spusteni mi napise ze potrebuje 50hz co vraj vgacko nepodporuje... neni nejaky patch/fix ktory by forcol 60hz pre tu hru ? resp. by ju prerobil na 60hz ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafio Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 tadle hra ti nepojede resident evil protoze to neni pro xbox ale playstation a neni tam soubor xex vtom ISU proto ti to v iso2god nenacte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 Stahnul jsem archiv. Bylo tam par souboru. Vse jsem nakopiroval do te slozky compatibility.Nic se ale neprepisovalo, nic jsem zalohovat nemuset. V te slozce jsem nic nemel, takze jsem to tam akorat nakopcil a nejde mi to. Mam Silent Hill 2 na Xbox a je upravenej s cestinou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 Nevíte někdo kde stáhnu hry na xbox1 v orig. ISU?Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 xbox360iso.com treba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 xbox360iso.com treba... Díky,já ale raději cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 tak jsem to zkoušel, stáhl sem si vice city a nefunguje mi. hlásí mi to chybu X:5805.0 B: 1884.0 v překladu že hra neni kompatibilni s xboxem. pritom kdyz sem se dival na ten seznam tak tam vice city je a na pal 50 pal 60 proste na vse. nevite co s tim? edit: tak už to funguje.. složka compatibility se ma napred cela smazat a az pak se tam muze nahrat ta upravena.. jinak to nefunguje.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.