Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PS2 s Modbo 760


Recommended Posts

Zdravim, kdysi jsem koupil konzoli s touto modifikaci. Jak moc tato modifikace poskozuje konzoli a optickou mechaniku?

Je nutne to z toho odstranovat?

Dale me jeste zajima, kdyz chci na konzoli prehravat mp3 a divx, tak si musim nainstalovat FMCB, otazkou je, jestli se to s tim Modbem nebude nejak hadat.

Dekuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

FMCB nebude třeba, mělo by stačit samotný SMS, který je součástí instalace FMCB ale dá se stáhnout i samostatně. Spustit by mělo jít přes ten chip (měl by na to mít nějakej spouštěč ve svym firmware). Mechaniku by to poškozovat nemělo, ale konzoli to až tak moc nesvědčí, co sem čet tak sou lidi přesvědčený že tim že ten chip odebírá nějakej proud navíc, tak to zatěžuje zdroj i desku, který s takovym odběrem nepočítají a projevuje se to třeba tim že dřív odejdou pojistky a pak přestanou fungovat třeba porty na ovladače a sloty na karty (pojistka jde vyměnit) a můžou časem odejít i jiný součástky kvůli tomu že se víc namáhají (tim asi myslí hlavně kondenzátory). Já bych tam ten čip nechal (určitě bych ho nevyndával svépomocí), tak hrozný to nebude. Oni se ty čipy většinou dají i vypnout nebo je možný tam mít zapojenej spínač kterej ho odpojí když neni potřeba. Jelikož mam konzoli bez chipu, tak nemam žádný praktický zkušenosti, ale dá se o tom na netu najít spousta informací.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A máš k tomu chipu nainstalovanej i software? K různejm značkám byly různý šikovný softy jako ToxicOS nebo Matrix Manager. Nevim jestli fungujou i s ModBo, možná má svuj vlastní. A právě přes tohle by mělo jít udělat spoustu věcí, včetně spouštění elfů (programů), práci s diskama a tak dále.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu