Petersss Odesláno Říjen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2007 Tak sem zajel drift za 2 000 000.Po hodině trápení 2 041 359.Ještě teď se mi klepou ruce.Toyta Supra je fakt dost dobrá na drifty-všem doporučuju.Dal sem i video. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Říjen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2007 Tak sem zajel drift za 2 000 000.Po hodině trápení 2 041 359.Ještě teď se mi klepou ruce.Toyta Supra je fakt dost dobrá na drifty-všem doporučuju.Dal sem i video. nechápu,já dal stěží 80000 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Říjen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2007 A jak seš daleko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Říjen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2007 A jak seš daleko? asi league 4,drift endurance vynechávám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Říjen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2007 já ty endurance právě jezdím-tam se naučíš driftovat s přesností.Já sem teď v 1 lize. Jo a vdruhej lize budeš muset zajet endurance drift za 750 000 aby tě to pustilo dál,takže začni trénovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Říjen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2007 Tak jak ste na tom s driftama???Mě se povedlo 7 740 671.Paří to vůbec někdo??Zajímá mě jak driftujou ostatní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Říjen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2007 Tak jak ste na tom s driftama???Mě se povedlo 7 740 671.Paří to vůbec někdo??Zajímá mě jak driftujou ostatní.už vim komu pak pošlu save aby mi to oddriftoval... :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Říjen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2007 Když to pujde.Už mě ho psílal defuckto69 a save sem nespustil-tak sem mu poslal svůj a tyky mu nešel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Říjen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2007 Když to pujde.Už mě ho psílal defuckto69 a save sem nespustil-tak sem mu poslal svůj a tyky mu nešel. hmmm,záhada hlavolamu,to je divný že to nejde teda,dit sou to všechno stejný verze jestli se nepletu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas. Odesláno Říjen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2007 mozna je rozdil v US a UE verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2007 EURopska verzia este nevysla... takze to bude problem vo FW... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McM Odesláno Říjen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2007 Taqy mensi typ : na drift je dobry analog ... lepsie sa s nim vyberaju zakruty-predciznejsie ;) odporucam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2007 ^^ Ale v skole mi to nepovies ne? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McM Odesláno Říjen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2007 ^^ Ale v skole mi to nepovies ne? :roll: srry som zabudol :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Říjen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 Tak jak ste na tom s driftama???Mě se povedlo 7 740 671.Paří to vůbec někdo??Zajímá mě jak driftujou ostatní. tvoe tak ty ses fakt typek .. tak to je hafo .. ja jsem dal nehvic neco kolem 200 000 :) a to sem z toho byl paf :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Říjen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2007 Takže jestli někdo chce zajet nějakej drift tak ať mi pošle save.Ale musí mít stejnej fw 3.71 M33-2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Říjen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2007 no asi te zachvili vyuziju protoze jsem ted zjistil ze pro postup do 1 ligy potrebuju dat drift za 750 000 takze to asi 0 ... skusim to jak budu mit naladu a cas (asi ve skole) a dyztak ti zitra napisu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Říjen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2007 lidi pockejte az to stahnu, a az to dostanu do ruky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Říjen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2007 OK.to se dalo čekat-tenhle drift bude obtížnej pro více lidí když je postupovej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Říjen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2007 bulk--že by konečně soupeř??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Říjen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2007 bulk--že by konečně soupeř??? no ja sem proste drifter, v need for speed UR, sem delal takove rekordy ze proste to víc čas nedovolil :D Takže čekej silného soupeře. Zítra to stáhnu a když mi to pujde v cso tak neco uvidíš :) A tam to video to si delal s jakym autem uz vytunený ? Ptž když budu začínat nebudu mít tuhle možnost, takž emi dej dva-tři dny a udeláme soutěž :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2007 už jsem konečně dal ten 2mega drift:D překonal jsem ho jenom o 399k:D ne jak někdo O 5.5mega...že?:D PS: Bulk si věří:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Říjen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2007 Už se těším.Už nevím s čím sem to dělal.Ale jinak jezdím s Toytou Supra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2007 Už se těším.Už nevím s čím sem to dělal.Ale jinak jezdím s Toytou Supra. já mám momentáně zondu(nebo jak je to auto za těch 1.5mega:D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Říjen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2007 Zondy mám dvě.Jednu sem si koupil a druhou vyhrál.:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.