Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Juiced 2

Jakator

Recommended Posts

• Odpovědi 150
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

omg... a sem v háji... na postup do league 1 musim dát continuous drift 750.000 a nejvíc sem dal zatim asi 90.000, našla by se nějaká dobrá duše, co bych jí poslal save a ona mi to udriftla? mám 1.300.000, takže nebude problém si koupit auto jaký se vám na to hodí... pár svejch points můžu poslat ;) díky předem...

sejv je přiloženej

EDIT// koukám, osmene, že máme stejnej problém, co? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

omg... a sem v háji... na postup do league 1 musim dát continuous drift 750.000 a nejvíc sem dal zatim asi 90.000, našla by se nějaká dobrá duše, co bych jí poslal save a ona mi to udriftla? mám 1.300.000, takže nebude problém si koupit auto jaký se vám na to hodí... pár svejch points můžu poslat ;) díky předem...

EDIT// koukám, osmene, že máme stejnej problém, co? :)

jj stejnej problem :)

a taky vidim ze ho oba vyresime stejnym zpusobem :D že Petersss :)

Odkaz ke komentáři

cawte no tak aj ja som zavcal parit :D ako vidite valdoDK DK-Drift King takze sa mate na co tesit akurat nechapem jednemu preto sa aj pytam som v tej lige co je 3 od zaciatkua tie prve dve nechapem preco vsetko som total presiel uplne vsetko este som si aj kontroloval a stale tam mam napisane ze iba 91% co mam spravit?

Odkaz ke komentáři

já už jsem v té poslední a můj rekord v driftu je jenom 4mega:(

PS: dobrý na drifty jsou tyhle 2 auta... Supra A mustang(ten starý)

EDIT: podte založit drift club:D

škoda že asi do 2 ligy se odemikaj auta dál už ne:( ... 81aut je MÁLO!

Tak ho založ. Jo supra je hodně dobrá a Mustang ještě lepší-ten skvěle točí a nechcípe když to přeženeš.

Odkaz ke komentáři

Takže zvišuji rekord na 19.109.270

DSC00166.JPG

mor na tebe šme*de!:D to už přeháníš nemyslíš???...tak tebe asi už nepřekonám:D.......tebe bych nedal ani s cheatama:D

PS:zkouším tě překonat:D ... zatím 4.7mega:D přes noc to budu zkoušet dál...a zítřek prospím:D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu