Zavorka Odesláno Říjen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2007 Zondy mám dvě.Jednu sem si koupil a druhou vyhrál.:cheesygrin: tak to já vyhrál jiný...levnější:D 0.5mega ...ale až ju vyhraju tak určitě prodám:D moc drahý auto aby bylo v garáži:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Říjen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2007 Dvě se hoděj.Co kdyby si jedno prohrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Říjen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2007 Takže tu mám motivaci pro Bulka.Toyta Supra-1 liga-druhej drift za 2 mega(Driftus Maximus) 15.012.996 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2007 Takže tu mám motivaci pro Bulka.Toyta Supra-1 liga-druhej drift za 2 mega(Driftus Maximus) 15.012.996 hey!!! ser už na to:D pak jak ti mám konkurovat?:D to není možný:D ty máš posilovač řízení?:o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Říjen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2007 ne,ale potřeboval bych kardiostimulátor a kyslík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 Tak co Bulku,jak ti jdou drifty????Není s kým soupeřit.A chtěl bych zopakovat že když vám nepujde nějakej drift,tak vám ho zajedu.Stačí poslat save. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 tak moc prosim o oddriftovani postupovyho zavodu do 1. ligy .. prikladam save ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 omg... a sem v háji... na postup do league 1 musim dát continuous drift 750.000 a nejvíc sem dal zatim asi 90.000, našla by se nějaká dobrá duše, co bych jí poslal save a ona mi to udriftla? mám 1.300.000, takže nebude problém si koupit auto jaký se vám na to hodí... pár svejch points můžu poslat ;) díky předem... sejv je přiloženej EDIT// koukám, osmene, že máme stejnej problém, co? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 Tak co Bulku,jak ti jdou drifty????Není s kým soupeřit.A chtěl bych zopakovat že když vám nepujde nějakej drift,tak vám ho zajedu.Stačí poslat save.jo celkem se dari ale mam jen tri auta a sem v 5 lige :lol: ale jde to celkem dobre :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 omg... a sem v háji... na postup do league 1 musim dát continuous drift 750.000 a nejvíc sem dal zatim asi 90.000, našla by se nějaká dobrá duše, co bych jí poslal save a ona mi to udriftla? mám 1.300.000, takže nebude problém si koupit auto jaký se vám na to hodí... pár svejch points můžu poslat ;) díky předem...EDIT// koukám, osmene, že máme stejnej problém, co? :) jj stejnej problem :) a taky vidim ze ho oba vyresime stejnym zpusobem :D že Petersss :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 já už jsem v té poslední a můj rekord v driftu je jenom 4mega:( PS: dobrý na drifty jsou tyhle 2 auta... Supra A mustang(ten starý) EDIT: podte založit drift club:D škoda že asi do 2 ligy se odemikaj auta dál už ne:( ... 81aut je MÁLO! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 Už se na tom pracuje.Po formulích to tu snad bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 Už se na tom pracuje.Po formulích to tu snad bude. a já zatím tě zkusim překonat:blink::lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 Tady to máš osmene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 Tady to máš osmene. diky k veceru si to stahnu ted jsem na notasu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 Tady to má margot1.Jo a musel sem koupit auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 Supeeer, díky, sem ti zavázanej, kolik chceš bodů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 cawte no tak aj ja som zavcal parit :D ako vidite valdoDK DK-Drift King takze sa mate na co tesit akurat nechapem jednemu preto sa aj pytam som v tej lige co je 3 od zaciatkua tie prve dve nechapem preco vsetko som total presiel uplne vsetko este som si aj kontroloval a stale tam mam napisane ze iba 91% co mam spravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 já už jsem v té poslední a můj rekord v driftu je jenom 4mega:(PS: dobrý na drifty jsou tyhle 2 auta... Supra A mustang(ten starý) EDIT: podte založit drift club:D škoda že asi do 2 ligy se odemikaj auta dál už ne:( ... 81aut je MÁLO! Tak ho založ. Jo supra je hodně dobrá a Mustang ještě lepší-ten skvěle točí a nechcípe když to přeženeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 Tak ho založ. Jo supra je hodně dobrá a Mustang ještě lepší-ten skvěle točí a nechcípe když to přeženeš. a nebo jestli se to nebude přiřazovat k sport clubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 Takže zvišuji rekord na 19.109.270 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 Takže zvišuji rekord na 19.109.270 mor na tebe šme*de!:D to už přeháníš nemyslíš???...tak tebe asi už nepřekonám:D.......tebe bych nedal ani s cheatama:D PS:zkouším tě překonat:D ... zatím 4.7mega:D přes noc to budu zkoušet dál...a zítřek prospím:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 Driftování mě baví ze všeho nejvíc.Já jsem zatím v lize 3 a driftuju Camarem Z28 kterým to jde dobře.Boužel nemam moc času hrát tak hraju jen o přestáckách ve škole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mpik Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 zdravim stáhl jsem si tuhle hru konkrétně (Juiced_2_Hot_Import_Nights[EUR][ESP-Rip] ) a nejde mi spustit při načítání se mi vypne psp mam fw 3.40 oea nevíte pls co s tim mam dělat? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 co takhle update zkusit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.