Petersss Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 jo stává-řeším to tak že pustím X a hned ho zmáčknu-ono to podřadí.Jo a lehčí driftování sem neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 Já jsem udělal nejvíc 4 500 000 jedním driftem.Pokud se mi povede ještě lepší drift tak přihodím screen.Teď musím udělat jedním driftem 3 000 000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 Tak se pls přihlas do drift clubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpideX Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 Tak se pls přihlas do drift clubuJA bych se prohlasil ale nechce se mi hlasit do sports clubu pač nemam cas zase tak hrat ale drifty bych si dal 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 JA bych se prohlasil ale nechce se mi hlasit do sports clubu pač nemam cas zase tak hrat ale drifty bych si dal 8) kdyby si cčetl trochu víš tak petersss napsal že to už není nutný:lol: se hlásit do sport clubu:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 Ale aspoň sem měl pravdu v tom sport clubu.Opakuji nemusíte se hlásit do Sport clubu a rovnou běžte do drift clubu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 Kdybych měl více času tak se klidně přihlásim,ale teď na más ve skole dost tlacěj a hraju občas o přestávce a domu vůbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 To je škoda.Štve mě že nás je tady hafo a jen tak málo má zájem o tuto hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 To je škoda.Štve mě že nás je tady hafo a jen tak málo má zájem o tuto hru. Opravdu mít více času tak se rád zapojim tato hra mě baví a hlavně drifty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 ted jsem dohral ten finalovej zavod v hin elite ... takze asi hotovo ... jeste tam mam ale dost nedohranejch zavodu tak uvidim jestli bude cas to dohrat.. jinak konceny ohodnoceni hry je 8,5/10 ... mezi tuningovima hrama (nfs) je juiced elita ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gazza Odesláno Leden 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2008 cau kluci sem na 65% a zasekl jsem jak sou ty zavody ,,PROTOTYPE''...nechce me to tam pustit...Dik za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 Čau Mám problém sem u League 2 (ZEX) mám všecko odjeto kromě Win a prototype Crew Race , Win a Pink slip Prototype showdown .... píše to "You need a car in this league fitted with at least one. Prototype mod pack enter this race" Nevíte jak tyto závody votevřu ? Odměna 1500 credits a THX :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepe55 Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 Víme, nejdřív potřebuješ auto z takové ligy aby jeho maximální tuning končil u té ligy kde ti chybí právě ty závody. Příklad: chybí ti závod z ligy 3 tak koupíš auto jehož max tuning jde na league 3 (to max znaméná že na něj budou prototypy protože kromě prototype nitra musíš mít auto, které už nejde dále vytunit abys na něj nacpal prototyp. Až budeš mít takové auto tak najeď na modify car a tam zmáčkni čtverec pro PROTOTYPES tam si uvolni nějaký pro tu ligu 3 a pak ho namontuj v sekci Tuning jao normální díly protože bude odemčený. A ještě ti doporučím vyhrát nejdřív Win a Pink slip Prototype showdown, je to o auto který má prototypy a bude se hodit pro člena tvojí CREW v závodu prototype Crew Race, občass se tam dají vyhrát opravdu narvaná auta, Miluju Juiced 2 na PSP kam se hrabe NFS, tohle totiž připomíná verze z PC a konzolí a ty drifty :tick: Snad jsem ti pomohl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 tohle všechno ale mám právě :-( EDIT : Mám League 2 Power na třetím stupni , Handling třetí stupneň, Weight třetí stupeň a nitro mám Extreme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScRyX Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 Hral som to takmer pred rokom, nakoniec nedohral, myslim ze som skoncil prave v tejto lige na pretekoch o postup do dalsej ligy, jednoducho som nevedel spravit suvisly drift za 750k bodov preboha...ak to prejdes tak ti poslem save nech to prejdes aj mne :D Nejako ta odmenim, inak je to super zavodna hra, skoda ze tam dali takyto pos* pretek :( . edit: povodne som pisal aj nejaku radu ale niekto nadomnou am predbehol :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepe55 Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 ScRyXi chceš ten drift přejít, já už jsem tu hru dohrál a teď jí hraju znova abych měl vše na 100% :) Jasný Cartman182e a to auto ,které máš jde vytunit ,ale na jaký max jestli na Elite tak tam prototypy na League 2 nedáš protože půjdou až na Elite league. Pokud chceš prototype díly na 2 league musíš když kupuješ auto koukat na pravo uprostřed je: Drive: RWD - náhon na zadek Max Class - League 2 - a tohle tě zajímá to znamená že na auto jsou prototypy pro 2 league Pro 2 league je to třeba auto nový Pontiac GTO, Holden Monaro, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 äjo takhle.... a jaký auto to je např . ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepe55 Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 nový Pontiac GTO, Holden Monaro, pro 2 league Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 Díky jdu to zkusit... pak pošlu credit EDIT : funguje to diky moc credity sem poslal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScRyX Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 Pepe55: Budem velmi velmi vdacny ak by si mi pomohol :) V prilohe je save, dufam ze je to spravny(v savoch mam za rok uz pekny bordel :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kačisko Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 měl bys na auto nainstalovat všechny prototypní součástky, které během závodů ozn ozubeným kolečkem vybojováváš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 Drifty mi jdou asi nejlíp rekord mám preš 2 000 000 single drift... na black Ice.. s kamošem proti sobě . Kačíško už sem to vyřešil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepe55 Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 Tady máš to, až budeš mít nějaký podobný problém pošli PM se savem a instrukcemi rád pomůžu. http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/56727/juicedsave.rar_289.9KB.html udělal bych to rychleji ,ale nevím proč. Nejde mi uploadovat na Fórum. Cartman182emyslím že nejlepší jsme oba :psp: ,ale skóre prozrazovat nebudu. Jinak za ten save nic nechci, rád jsem pomohl. Na drifty špatný auto ,ale na to že jsem to dva měsíce nehrál tak na třetí pokus, to docela jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 a nebo mě pokud bude chtít někdo pomoct s driftama :D Pepe : aspon rekni vic bo min ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepe55 Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 Víc :) Já Juiced mám rád hlavně kvůli Driftům ,že jsou tak krásně udělaný a jednomu autu. Znám lidi co tu hru nehrají jen kvůli těm driftům. Blázni Je to tu už lehce OT ,ale jaký máš nejoblíbenější auto. Pokud si dobře vzpomínám tak pro dohrání hry musíš udělat víc jak 2M ,ale jak se to jednou naučíte tak vás to bude bavit a zárověn i třeba štvát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.