Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Juiced 2

Jakator

Recommended Posts

• Odpovědi 150
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

• 2 months later...
  • 1 year later...

Čau

Mám problém sem u League 2 (ZEX) mám všecko odjeto kromě Win a prototype Crew Race , Win a Pink slip Prototype showdown .... píše to "You need a car in this league fitted with at least one. Prototype mod pack enter this race"

Nevíte jak tyto závody votevřu ?

Odměna 1500 credits a THX

:psp:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Víme, nejdřív potřebuješ auto z takové ligy aby jeho maximální tuning končil u té ligy kde ti chybí právě ty závody. Příklad: chybí ti závod z ligy 3 tak koupíš auto jehož max tuning jde na league 3 (to max znaméná že na něj budou prototypy protože kromě prototype nitra musíš mít auto, které už nejde dále vytunit abys na něj nacpal prototyp. Až budeš mít takové auto tak najeď na modify car a tam zmáčkni čtverec pro PROTOTYPES tam si uvolni nějaký pro tu ligu 3 a pak ho namontuj v sekci Tuning jao normální díly protože bude odemčený. A ještě ti doporučím vyhrát nejdřív Win a Pink slip Prototype showdown, je to o auto který má prototypy a bude se hodit pro člena tvojí CREW v závodu prototype Crew Race, občass se tam dají vyhrát opravdu narvaná auta, Miluju Juiced 2 na PSP kam se hrabe NFS, tohle totiž připomíná verze z PC a konzolí a ty drifty :tick:

Snad jsem ti pomohl.

Odkaz ke komentáři

Hral som to takmer pred rokom, nakoniec nedohral, myslim ze som skoncil prave v tejto lige na pretekoch o postup do dalsej ligy, jednoducho som nevedel spravit suvisly drift za 750k bodov preboha...ak to prejdes tak ti poslem save nech to prejdes aj mne :D Nejako ta odmenim, inak je to super zavodna hra, skoda ze tam dali takyto pos* pretek :( .

edit: povodne som pisal aj nejaku radu ale niekto nadomnou am predbehol :D

Odkaz ke komentáři

ScRyXi chceš ten drift přejít, já už jsem tu hru dohrál a teď jí hraju znova abych měl vše na 100% :) Jasný Cartman182e a to auto ,které máš jde vytunit ,ale na jaký max jestli na Elite tak tam prototypy na League 2 nedáš protože půjdou až na Elite league. Pokud chceš prototype díly na 2 league musíš když kupuješ auto koukat na pravo uprostřed je:

Drive: RWD - náhon na zadek

Max Class - League 2 - a tohle tě zajímá to znamená že na auto jsou prototypy pro 2 league

Pro 2 league je to třeba auto nový Pontiac GTO, Holden Monaro,

Odkaz ke komentáři

Tady máš to, až budeš mít nějaký podobný problém pošli PM se savem a instrukcemi rád pomůžu.

http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/56727/juicedsave.rar_289.9KB.html

udělal bych to rychleji ,ale nevím proč. Nejde mi uploadovat na Fórum. Cartman182emyslím že nejlepší jsme oba :psp: ,ale skóre prozrazovat nebudu. Jinak za ten save nic nechci, rád jsem pomohl. Na drifty špatný auto ,ale na to že jsem to dva měsíce nehrál tak na třetí pokus, to docela jde.

Odkaz ke komentáři

Víc :) Já Juiced mám rád hlavně kvůli Driftům ,že jsou tak krásně udělaný a jednomu autu. Znám lidi co tu hru nehrají jen kvůli těm driftům. Blázni

Je to tu už lehce OT ,ale jaký máš nejoblíbenější auto.

Pokud si dobře vzpomínám tak pro dohrání hry musíš udělat víc jak 2M ,ale jak se to jednou naučíte tak vás to bude bavit a zárověn i třeba štvát.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu