hornakradek Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 Mozna trochu blba otazku, mozna uz to tu je, nenasel jsem.... K cemu je v prve rade v konzoli HDD? Hry na to nepretahnu a na filmy a hudbu je lepsi PC. Napr. hra Gran Turismo 5, porad to nacita s BR, trva to....nejde to nejak jednoduse nahrat na disk a hrat z nej? Mam verzi samozdrejme original. Potom naco je tam tak velky disk? Diky! Tlacitko hledej jsem samozdrejme pouzil, ale nenasel poradnou odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Leden 26, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 HDD je na ukládání her z PSN a dodatečnýho obsahu k hrám(DLCčka) a taky k instalace nejpoužívanějších věcí z hry. Co se týče zrovna GT5 tak při prvním spuštění se tě to muselo 100% zeptat jestli chceš před-instalovat data na hdd, trvá to asi něco kolem 45-55min. Pokud ne hledej v nastavení GT5 teď momentálně přesně nevím, ale podstatně to zrychlí načítání hry a její součásti. tak sem na to koukal a je to(GT5): Options - Miscellaneous - Utilities - Pre-Install Main Game Data ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hornakradek Odesláno Leden 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 Dekuji! Nahodou, celou hru tam asi instalovat nejde, aby se to pak hralo bez BR, ze? Jeste se chci zeptat, pred kazdym spustenim GT5 to chce po mne aktualizaci, mam ji provest? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Leden 27, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 nejde(bohužel), nicméně načítání to o odst zrychlí. Co se týče aktualizací tak určitě aktualizovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.