mikael Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Zdravím,chtěl bych se zeptat jak mám nastavit ps3 aby mi bralo naše dvd .Bere mi jen cizí a návod nemám,děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Co přesně jsou "naše" a "cizí " DVD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Neeo Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Fúha nevedel som, že sa tu dajú nájsť hádanky:wohow: Bude to o nastavení správného regionu pre dvd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 konykonrad Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 nanaki nanaki jako moderator po své odpovědi si vypadal jako ada v romskej osadě:-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 to by mě taky zajímalo, myslíš Regiony nebo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mikael
Zdravím,chtěl bych se zeptat jak mám nastavit ps3 aby mi bralo naše dvd .Bere mi jen cizí a návod nemám,děkuji.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.