Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Přenos interního disku z PS3 slim do PS3 slim

GyroX

Otázka

Nemáte někdo zkušenosti s přenesením interního disku z konzole do jiné konzole, Obě konzole jsou jsou Slim, úplně nové, Jedna je 160GBa druhá 320GB, Obě konzole mají všechny nejnovější aktualizace a ofiko FW 4.00, Když vyndám disk 160giga a a nacpu ho do druhý konzole místo toho 320, systém nenaběhne, nahlásí chybu že software nebyl nalezen nebo tak a chce to update firmwaru, Pokud do konzole vrátím původní 320ku, naběhne normálně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Bohužel konzoli 160 mám doma a 320 u rodičů. A když chci pokračovat ve hraní hry (saves) mám teda smůlu? Kopírovat sejvy jde jen přes placenou službu PSN store plus...

Myslel sem, že když donesu si svuj disk z domova a nacpu ho do konzole u rodičů, mohu hezky pokračovat hru ze svýho disku..ale asi mám smůlu...Na tohle nějak SONY zapoměla....prostě člověk muže hrát jen doma na svý konzoli a hotovo? Není šance jak zadarmo přenést aspon svoje uložený pozice her ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu