Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Ps3 40gb Hdd...?


Luk3z^

Otázka

16 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Právě teď se rozhoduju, jakou verzi PS3 koupit. Nejdřív jsem uvažoval, že bych si PS3 koupil přes eBay, ale kvůli záruce jsem se rozhod, že si to koupim tady. Otázka je, jestli vzít tu ořezanou 40GB verzi nebo Starter Pack (60GB). Rozdíl jsou nějaký 3 kKč. Myslim si, že jestli na tom chceš hrát jen PS3 hry, tak proč ne. Jestli máš nějaký hry pro PS2, tak si je na tý 40GB ale nezahraješ, to je asi největší nevýhoda.

Osobně asi půjdu do toho Starter Packu. Přece jen je her na PS2 ještě víc a jsou levnější, nemaj sice tak dobrou grafiku, ale to mi zase tak nevadí. A za ty 3 tisíce dostanu 2 hry pro PS3 a ovladač navíc - to se mi zdá jako výhodná koupě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
no dyt já stim souhlasim zároven svým příspěvkem dávam najevo že bez slotu na karty se klidne obejde a dvou usb též a to jestli je zasaženo nějakým způsobem do vnitřku je si myslim jen spekulace no ne?:?

jj...

a taky nejdou hrat PS2 hry ;) a treba nekomu zustali doma... proto bych sel do 60gb verze kdyby byli penizky :)... muj nazor ;)! Dost lidi ma spise PS2..tak si v okoli muzes pujcovat hry ;) no.. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

ja koupil 60gb a nelituju.....a za rok uz se stejne 60gb nebude prodavat kze nemas co resit ted se jen doprodavaj a pak uz budou jen 40gb verze. az budes ps3jku mit uvedomis si ze ten hdd se hodi pac treba u nakejch her musis nainstalovat par gb na hdd abys ji moh hrat jako napr motorstorm tam musis 2,1 gb instalnou a jeste kdyz si obcas stahnes naky to demicko k mi fakt er ze se to vyplati ten vetsi hdd

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu