Cartman182 Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 Ahoj, mám problém ohledně připojení svého Iphonu k WIFI - on sice síť najde, ale nepřipojí se k ní :( nevíte co s tím ? Restartoval jsem i nastavení sítě ai všechna nastavení a nic :( prosím o radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tiger Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 A jinouvec k wifi pripojis ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Leden 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 Jo notes připojím v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tiger Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 zkus JB na iphone nebo prehrat software... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Leden 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 JB dělat nechci a teď zkouším ještě obnovení přes itunnes tak uvidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 galaxy98 Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 Jaký máš firmware modemu, nemáš náhodou 6.15.0? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Cartman182
Ahoj,
mám problém ohledně připojení svého Iphonu k WIFI - on sice síť najde, ale nepřipojí se k ní :( nevíte co s tím ? Restartoval jsem i nastavení sítě ai všechna nastavení a nic :( prosím o radu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.