Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Jak zkonvertovat LT 3.0 .iso na LT 2.0 .iso

Co potřebujeme:

1. Tvoje LT+ 3.0 .ISO. Na obrázcích je použita verze Gears of war 3.

2. Xbox Backup Creator (poslední verze)

http://czshare.com/2564342/Xbox-Backup-Creator-v2.9.0.350.zip

3. Ap2.5 LT+ 2.0 data

http://czshare.com/2564346/topology+for+lt2.0.bin

Jak patchovat:

To je abgx360 log z mého ISO které jsem do něj vložil (GoW3)

pYe0a.jpg

1. Otevři Xbox Backup Creator a jdi na ‘IMAGE TOOLS’ tab.

2. Klikni na ‘INJECT’ pod ‘ACTIONS’.

3. Klikni ‘ AP 2.5 SECTOR’.

4. Najdi tvé ISO a otevři ho.

5. ted se tě zeptá na procházení k .bin file. Takže najdi a otevři Ap2.5 LT+ 2.0 data soubor který jsme stáhli ve třetím bodě v „Co potřebujeme“.

6. Pokud se objeví zpráva v XBC která říká, AP25 sektor soubor aplikován na sektor LBA 16 608, pak to znamená, že ISO je opravené. (viz obrázek níže).

f17lX.jpg

Pokud chcete potvrdit, zda byla oprava ISO úspěšně provedena, spusť abgx360 1.0.6, ale zrušte zaškrtnutí "VERIFY IF STEALTH PASSES".

To je můj abgx log po opatchování hry na LT+ 2.0

hEdPP.jpg

Mějte na paměti, že pokud uvidíte "disc unsupported" zprávu, která znamená, že vaše konzole prostě nedokázala ap2.5 přijmout, snažte se nedostat tuto zprávu několikrát za sebou, jinak to bude určitě flag Xboxu. Já bych ještě doporučil, abyste si Xbox oflashovaly na LT+3,0 máte jistotu že vám půjdou všechny .isa které teď vycházejí.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Převzato z Xboxpirate

Dal jsem to sem, protože by se to mohlo někomu hodit, snad za to nebudu zlinšovanej. Sám jsem to odzkoušel na Final Fantasy XIII-2 a fungovalo to. Funguje to ovšem jen u her s XGD3 ne s XGD2

Ještě je tam dodatek že to zřejmě nefunguje pokud:

1. Tvůj Xbox je na Dashboard 2.0.14699.0

2. Nebo tvůj xbox je na Dashboard 2.0.13604.0 který je po Silent Updatu od MS

Odesláno
Tak bohužel oba linky na stažení jsou dead. Prosím o reup někam kde to vydrží chvilku....

btw: zkoušel někdo další to nové MGS převést? Nějak mi docházej DVD, tak to nechci do♥♥♥♥♥♥ jen na MGS.

Reuploadnuto na czshare.

Já už takhle mám MGS , FF XIII-2 , Kingdoms Of Amalur Reckoning , NeverDead , Soul Calibur V ... vše funguje naprosto v pořádku.

ALE JAK UŽ JSEM ŘÍKAL, TAK POKUD LEZETE NA LIVE NECHTE SI UDĚLAT LT 3.0, PROTOŽE TADY JE VELKÉ RIZIKO FLAGU !!!

.

Odesláno

Nemám, přiznám se, že ten abgx vůbec nepoužívám, použil jsem ho tak 3krát za celou dobu co mám xbox (2-3 roky).

Našel jsem si tady topic a nastavil podle toho, takže jsem to dal na Level 3. Že já jsem to vůbec tim projížděl a nevypálil rovnou. Tak co teď, když je tam ten autofix a já už nemám rary? Musim to stáhnout znova a zkonvertovat na LT 2.0 a vypnout autofix a projet v abgx nebo to jenom zkonvertovat znova?

Potřeboval bych to už konečně vypálit tak, aby to fungovalo, mám poslední DVD: :(

Odesláno

chci se zeptat...právě se pokoušim vypálit The darkness 2 tímto způsobem... jak je v návodu napsáno že se má vybrat ISO a hned po tom ten soubor "topology for lt2.0.bin" a napíše to dole v tom rámečku "AP25 sektor soubor aplikován na sektor LBA 16 608" což je zatím vše v pořádku...ale moje otázka zní - můžu pak rovnou celý ten program na konverzaci zavřít nebo s tím mám dělat ještě něco pak dál? můžu to celý zavřít a rovnou vypalovat?

Odesláno

OK, díky za radu, jdu to zkusit...vypaluji to ted už podruhé protože před tim mi to psalo na xboxu nečitelný disk...normálně se mi ukázalo Play game a i obrázek se ukázal, tak jsem to nainstaloval na HDD a pak to stejně nešlo...před tim jsem to projížděl v ABGX ale asi to nemam správně nastavený, tak jsem to ted udělal bez projetí v ABGX

EDIT: Bomba! tak už to funguje! Všem doporučuji to jen project tim konvertorem a na ABGX se vykašlat

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu