StrEight Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Zdravím, pokud mám tedy DB 13604 s LT+ 2.0, tak to překonvertování nemám ani zkoušet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r.cony Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 ja mam DB 13604 lt 2.0 a po prekonvertovani hry normalne funguji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giluk Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Zdravím, pokud mám tedy DB 13604 s LT+ 2.0, tak to překonvertování nemám ani zkoušet? pravě že máš :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StrEight Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 OK, takže mi to vše normálně povalí, jo? Tak aspoň že tak zatím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Tak jsem stáhnul darknes2,převedl podle návodu na lt2.0 a hra jede ok,ale nejde nainstalovat na hdd,je to problém těch překonvertovaných her obecně,nebo jenom můj? Mě The Darkness 2 frčí parádně i s instalací...pravděpodobně bude chyba někde u tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 díky za super návod! Gears of War 3 funguje!!!! nejdřív sem zahodil 2dvd protože sem nevěděl, že to je LT3.0 :D, ani podle toho výpisu mi nepřijde, že by se něco změnilo, ale tak jsem to zkusil a pomalu se loučil se 3 DVD, ale ono to funguje! Super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts