rockyzz Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 Ahoj, takže jsem se konečně rozhodl si koupit Season Pass, ale jen když tu bude někdo s kym bych mohl udělat ajchy, takže - hlásí se někdo? Hlavně by mi šlo třeba o ajch Foreshadowing nebo dokončit RAAM Shadow ve 4 hráčích a tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 Já ti s tím klidně helpnu, stejně mi chybí tým recrutů a zdivočelejch no nevím jak se to teď jmenuje a arkádový kapitoli se mi hodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pietro Fofista Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 klidně se přidám, taky potřebuju odehrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 Ok, tak to by jsme byli 4, tým rekrutů a marauderů už z kámošem máme, tobě bych s tim taky pomohl bart, ale asi až později, ted by bylo dobré vrhnout se na arcade kampan a pak na hordu (2 ajchy další). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 ok Hordu bych hostnul, ještě jí nemám, pak bych hostnul i bestii tu ještě hostlou taky nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos1 Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 Taky bych dal!! Si mě přidejte pokud mě ještě nemáte! Hraju teď docela často! Gamertag v podpisu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.