carny Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 Čau všem, stěhovali jsme se, a dnes u nás byl technik přepojit internet. zdířku, aby nám internet šel na dané adrese. Řekl, že až internet zapojíme tak okamžitě půjde že je aktivní. Ale co se nestalo. Internet nešel, jen se zobrazilo "Neznámá síť". Malý vykřičníček u připojení mám také. Ale na modemu vše svítí jak má. Windows občas zahlásí "Je možné, že internet. připojení vyžaduje přihlašovací údaje. Kliknutím otevřete prohlížeč" Ovšem to když udělám, tak mi Mozzila zahlásí jen že není k dispozici internet. Když zadám do prohlížeče 10.0.0.1 tak se dostanu do administrace ale tam nevím jak dál. Volal jsem na T-Mobile podporu, a tam mi jen řekli že mám počkat do zítřka. Ale já do zítra čekat nemůžu. Je to důležitý. A navíc když ten technik řekl že mi internet půjde. Prosím poradte, kdo mi poradí, dostane pusu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crat0s Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 Ahoj, nevím jestli ti to pomůže, ale myslím, že už si to viděl. První co mě napadlo - http://www.t-mobile.cz/web/cz/residential/internet/windows-7 - Co budete potřebovat pro přístup k internetu ADSL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carny Odesláno Únor 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 Vyřešeno LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.