Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Brick nebo Semi-brick


derkon

Otázka

Tak zkousel sem si dat XMB do PSPcka(CF3.71M33),bohuzel sem se nejak zapletl ve flash0 do module a dal jsem tam neco jinyho...Ted kdyz zapnu PSP tak se mi jen trochu objevi SonyComputerEntertainment a asi po 30s se mi PSP vypne..Ted nevim jestli to je Brick nebo Semi-Brick..Pls pomozte:ziped:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

  • 0

NJ,co se da delat,snad se nekdo najde...Nebo projistotu jeste napisu do Pokecu no

EDIT:no Anonymousi ja uz to zkousel vis uz sem to tu psal ale nevadi :).Kdyz sem to nechal spustit tak mi to napise neco jako:Error formating flash0.tak pak uz jsem nevedel..

EDIT 2:pro upresneni napise mi to:Error 8001002 loading/starting lflash_fatfmt.prc

Error 8001002 loading/starting ipl_update.prx...Dale dva radky podtim Error formating flash0...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
2anonymous_ : i flash3 ? ted mi nekdo rikal (nebudu jmenovat) ze tam je idstorage takze pandora naformatuje i to ?

oh promin, samozrejme flash3 neformatuje.. formatuje pouze flash0 ,1 ,2 .. ;) nevim zda je tam idstorage.. pokud by tam byl, tak nechapu proc by melo dojit k jeho poskozeni a proc by se mel opravovat, kdyz se s nim nic nedela, ale je tam neco duleziteho, co by se mazat nemelo :) protze pokud by jsi smazl i flash3, pomohla by ti jen kompletni (tvoje) zaloha celeho NANDu..

EDIT: To derkon, proc si neudelas ten downgrade na 1.50 pomoci run program at v recovery menu?! Nemusel by jsi zde hledat zalohu flashe, po ktere se vetsinou udela dokonce full brick, uz to byl nejeden pripad, byl jsem jednoho z nich svedkem, uplne stejna zaloha (chapej, stejneho CFW), jen to pres recovery prehral a .. Uz PSP nespustil vubec -> full brick.. takze radeji to udelej pres recovery pres ten reinstall cfw..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Tak mi ho muj chytrej braska BRICKNUL !!Uz nejde zapnout Recovery...Myslite ze pujde Unbrick nebo je to v haji ??:(

unbrick pujde v pohode, odkud jsi ? Delam unbrick v praze.. jak se ti ho povedlo brcknout? Tim ze jsi tam nahral tu zalohu flash0 ?! Ano? Tak si precti muj prispevek vyse, tam jsem psal o tom ze nejspise nastane full brick.. Jinak? Tak jak ? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu