Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Restartování PC u her

Endriko2

Otázka

čus, mám takový problém. U 7 se mi stále resetoval PC, vzdycky kdyz jsem ho tak se po 5 seku.n.d.á.ch vypnul a zapnul todle treba udelal 5x. Tak jsem tam hodil XP a to chvili slo, jenže potom vždycky když jsem zapnul jakoukoli hru tak to po 5 vterinach spadlo. I kdyz jsem treban a Youtube dal Video na celou obrazovku tak zase hned to spadlo. Myslel jsem, že je to HW, tak znova reinstall XP. Tak včera jsem doinstaloval nejake Drivery, a defregmentoval disk a slo uplne vsechno OK hrál jsem asi do půl druhý a ani jeden reset. Přídu jsem dneska a zase spustim hru a zase se vypnul a zapnul a dela to furt. Díky za odpověď.

ATI RADEON 9600 128MB

3 GHz(Jednojádro)

2 GB RAM

Zdroj asi 350V

Ten PC je starej 7 let, měnil jsem jen Ramky, Zdroj, Hl.Vetrak

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Hm... tak včera jsem zkontroloval Komponenty na Základní desce, a dcl v poho a normalne zkusim jestli jdou zapnout hry a najednou to šlo, paříl jsem :D, ale dneska zas to nejde, nechapu divný PC.

V hernim zařítení nemam zadnej vykricnich ci otaznik

a Teploty mam v pohodě až na to, že se furt přepína periodicky to VTIN furt 42°C a hned 54°C i když nic nedelam.

Tady mate SS Bez názvu.bmp

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu