Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Kingdoms Of Amalur Reckoning-problém

melldy

Otázka

Zdravim, nemám úplně ten poslední FLASH (nevim jak teď zjistím kterou verzi mám, ale vyšla někdy na podzim :) ), ale doposud mě všechny hry co vyšli fungovali. Postupoval jsem, že když jsem vypalovat tak v 97% to hodilo chybu, ale hra chodila, je to asi zastaralý způsob, teď už se to dělá určitě jinak, ale nikdy jsem s tím neměl problém tak sem nehledal jiné řešení. Ale když tímto způsobem vypálim hru Kingdoms Of Amalur Reckoning a dám ji do xboxu tak při spuštění hry mě to napíše "disk is not supported". Pokud by měl někdo radu jak postupovat aby se mi to nestalo, budu rád :) nechci si dávat znovu přeflashovat xbox na LT.3.0. děkuji ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
  • Junior Moderators

ta hra ještě nevyšla ne?

tak edit. na xbox jiz je, nasel jsem jenom tohle:

If you have been on live in past few months you wont be able to boot this

and will need to update your dvd firmware to LT+3 and run this ISO through

abgx360 GUI on autofix level 3 or alternativley download the initial scene

release which will have the LT+3 topology pre-patched.

Odkaz ke komentáři

• 0

xbox používám čistě v offline režimu, psal jsem i flasheroj jestli neví čím by to mohlo být a byl mi doporučen nový flash, jenže když čtu co s tím je za problémy a jak bych musel vše vypalovat znova tak se mi do toho moc nechce.. Nevíš prosím tě jestli už jdou xgd3 vypalovat bez té chyby při 97% a je na ně už i příslušný abgx360 program? (případně link prosim;) ).

Odkaz ke komentáři

• 0

jasne ze jdou musis mit ale vypalovacku ihas s uprawenym firmware pokud nechces lt 3,0 je moznost hry upravit na lt2,0 je tu na to navod ale ta vypalovacka uz je bohuzel nutnost pak vypalis 100 procent pokud pouzivas konzoli bez live zauvazuj o rgh podle me nejlepsi reseni aspon pro me ja si to nemuzu vynachvalit

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu