Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Kingdoms Of Amalur Reckoning-problém

Otázka

Odesláno

Zdravim, nemám úplně ten poslední FLASH (nevim jak teď zjistím kterou verzi mám, ale vyšla někdy na podzim :) ), ale doposud mě všechny hry co vyšli fungovali. Postupoval jsem, že když jsem vypalovat tak v 97% to hodilo chybu, ale hra chodila, je to asi zastaralý způsob, teď už se to dělá určitě jinak, ale nikdy jsem s tím neměl problém tak sem nehledal jiné řešení. Ale když tímto způsobem vypálim hru Kingdoms Of Amalur Reckoning a dám ji do xboxu tak při spuštění hry mě to napíše "disk is not supported". Pokud by měl někdo radu jak postupovat aby se mi to nestalo, budu rád :) nechci si dávat znovu přeflashovat xbox na LT.3.0. děkuji ;)

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
  • Junior Moderators
Odesláno

ta hra ještě nevyšla ne?

tak edit. na xbox jiz je, nasel jsem jenom tohle:

If you have been on live in past few months you wont be able to boot this

and will need to update your dvd firmware to LT+3 and run this ISO through

abgx360 GUI on autofix level 3 or alternativley download the initial scene

release which will have the LT+3 topology pre-patched.

• 0
Odesláno

xbox používám čistě v offline režimu, psal jsem i flasheroj jestli neví čím by to mohlo být a byl mi doporučen nový flash, jenže když čtu co s tím je za problémy a jak bych musel vše vypalovat znova tak se mi do toho moc nechce.. Nevíš prosím tě jestli už jdou xgd3 vypalovat bez té chyby při 97% a je na ně už i příslušný abgx360 program? (případně link prosim;) ).

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu