Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

instalace Win7

bizzi83

Otázka

ahoj všichni, mám dotaz ohledně instalace woken...jde mi o to, zda když si stáhnu na netu Win 7 Home (třeba i s crackem nebo aktivátorem) a použiju při instalaci svůj legální klíč, nevznikne nějakej problém? pokud někdo máte s tímhle zkušenosti, dejte vědět :thumbup:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Zadna cracknuta verze neblokuje/nebannuje aktualizace,to se musi delat manualne nebo pomoci cracku

Aha, takze ty znas vsechny verze, co koluji na warezu? Pochopitelne, ze jsou i verze, co maji by default zablokovane aktualizace nebo vsechny MS servery.

Praveze ruzne upravenym instalackam bych nikdy neveril. Jsou ruzne osekane, upravene a mohou obsahovat (ale nemusi) ruzne sajrajty, ktere treba ani antivir pak neodhali, protoze tam jsou uz pri samotne instalaci - nejlepsi zpusob, jak dopravit trojana k nekomu do pc btw..

Pokud davat svuj klic do instalacky z warezu, pak ale stahovat "clean" nebo "pure" verzi - tedy verzi tak jak se prodava - bez jakychkoliv uprav :) Pak si muzes byt jisty, ze po instalaci to bude stejne, jako kdyby jsi to instaloval ze sveho CD

Odkaz ke komentáři

• 0

Jelikož klíč máš svůj, tak určitě sežeň čistou kopii, žádnou předaktivovanou, cracklou atp. verzi. Nevím jak teď (nechce se mi koukat), ale když jsem cca před rokem hledal já čistou kopii, bylo to vcelku hardcore, všude byly samý cracknutý, ale nakonec se povedlo. :)

Mimochodem, ten klíč co máš je z krabicový (retail) verze nebo ňákej OEM (balast) od výrobce? Pokud OEM, tak se může stát, že ti ten klíč instalačka čistýho Winu sice vezme, ale nemusí ti pasovat Product ID a pokud na to MS příjde, může ti Win začít hlásit, že je nelegální. Sice je ta pravděpodobnost malá, ale přeci jen tam je.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu