Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj.

Jsem začátečník a zajímalo by mě zda-li existuje soft, který dokáže rozbalenou ISO hru programem ISO2GOD do souborů data nazpět vrátit do původního ISO souboru.Jedná se o to ,že jsem stáhl hru RAGE , která je již rozbalená do 3 DVD a já bych to chtěl na 3 DVD v ISO souborech a pak pouze rozbalit Image browserem do složky kde mám právě veškeré hry z ISO.Snad to není úplně hloupá otázka a pokud ano, tak to prostě omluvte:?

Děkuji za jakoukoliv radu.

Odesláno

No, zřejmě ANO, předělával jsem pouze jednu hru z GODu, ale jak jsem psal, možná si to něco nezapíše zpětně úplně dobře (něco jako CRC) a Image browser dělá mrtvého brouka, ale hru rozbalenou buď Power iso(em) nebo Ultra iso(em) po rozbalení v pohodě hraji.

A ještě jedna věc, někdo tvrdí, že hry rozbalené přes Image browser se trhají a toho jsem si všiml pouze u jedné jediné hry z 85ti her (co mám na internim HDD)a to byla hra, kde běží videosekvence ve Fight night champion (skoro neznatelně) , ale při boji už vůbec nic.A velikostně je hezké když člověk stáhne 6GB např Wipeout 2 a Image browser posílá rozbalenou hru do xboxu 1GB a to je celá velikost této brutální hry :cheesygrin:

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu