Buke Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 Ahoj, jsem úplný nováček s psp a hry mi příjdou, že jsou drahé. Raději bych je stahoval, ale nevím jak. Mám PSP 3004 verzi 6.39. Dali by jste mi podrobný návod jak dát do PSP hru a kam ? Jaký program musím mít v PSP a kam ho dát aby mi hra šla ? Moc Vám děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 5, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 Update na 6.60 a pak PRO-B10 fix1 Light Custom Firmware :) //vše je tady http://console-forum.net/tema/53990-psp-pro-zacatecniky-aktualizace-7-1-2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Buke Odesláno Únor 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 Děkuji, Doufám že to půjde :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Buke Odesláno Únor 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 Chci se zeptat jestli je pravda to co se říká.. Po flashnutí prý nejde WiFi a mám ještě jeden problém na skypu, který je v PSP se dá jen volat ? nebo i psát ? jestli i psát dejte mi prosím návod jak. :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 Ne, nevím, kde se to říká, ale je to naprostý nesmysl, WI-FI přijímač CFW nijak neovlivní, internet funguje naprosto normálně. Na skypu se dá jen volat (tedy mám dojem, už je to dávno, co jsem měl na PSP zaplý skype) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 Mám dojem že první CFW pro slimka (2000) měli bug, že při zapnutý wifi nějak blbnul cfw ale jak přesně už nevím, to už je sakra dávno. Každopádně v současné době všechno běží bez problému a instalací cfw není co ztratit, ani záruku. Můžeš jedině získat takže no stress Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Buke Odesláno Únor 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 Takže mám být v pohodě a dát psp z 6.39 na 6.60 a pak dát do něj ten program jo ? :psp: Hele, ale mám ještě problém- jak dám 6.39 na 6.60 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 Ano přesně tak, normálně si stáhneš firmware 6.60 třeba z ofiko stránek sony, v PSP/GAME uděláš složku UPDATE a do ní dáš ten stažený soubor EBOOT.PBP, potom to v PSP spstíš a postupuješ podle instrukcí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Buke Odesláno Únor 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 Tak jsem si to dal úspěšně na 6.60, dal sem do toho i program Pro-B10 fix1 a ted jen přijít na to jak rozjet hru.. :) Nevíte jak ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 K-Kiro Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 na kořenu karty vytvoř složku ISO tam zkopíruj hru ve formátu .iso nebo .cso a pak hru spusť v psp :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Buke Odesláno Únor 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 A není to hovadina ? Dal jsem hru do PSP/GAME/ISO/TuSemDalTuHru ... je ve formátu cso a když si spustím PSP, najedu do GAME- Memory stick tak tam hra není :/ jakto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 7, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 Je to hovadina ano .. Hru musíš dát do ms0:/ISO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Buke Odesláno Únor 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 aha.. a když si zapnu PSP kde jí přesně najdu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 7, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 Game/memory stick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Buke Odesláno Únor 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 Je to nějaký vážně divný :'( Dal sem CSO hru do ISO složky a to sem dal do PSP, ale když si ho zapnu a dám GAME/memory stick tak tam není :O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 7, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 PSP hra se dává do šložky ISO hned na začátku karty, tzn. kořenu. Tedy například G:/ISO .. G -> označení přenosnýho zařízení. Za předpokladu, že je nahozený CFW koukenem do složky Game v PSP a zapneme hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Buke Odesláno Únor 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 i love you Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Buke
Ahoj, jsem úplný nováček s psp a hry mi příjdou, že jsou drahé. Raději bych je stahoval, ale nevím jak. Mám PSP 3004 verzi 6.39.
Dali by jste mi podrobný návod jak dát do PSP hru a kam ? Jaký program musím mít v PSP a kam ho dát aby mi hra šla ?
Moc Vám děkuji.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.