*Madridista* Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 Jaké hry se dají hrát 2 hráči na 1 PC [Gamepad + Klávesnice] Zatím jsem tak hrál: FIFA, NBA, NHL, VIRTUA TENNIS Napadají vás ještě nějaké pls ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 dead block super hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 worms, age of empires Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 http://www.co-optimus.com/system.php?id=4&direction=DESC&playerComp=>%3D&playerNum=2&splitscreen=on&couch=on&genre=&esrb=%&released=Y - není tam vše, ale nějaké další logicky najdeš, když použiješ Google. EDIT: Lord of the Rings return of the king , Conquest a War in the North. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wurusczech Odesláno Červenec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2012 Shank 1,2 - docela dobrá hra :) ale musíš si ji koupit ... :? a kdyby sis ji nechtěl kupovat tak najdeš určitě torrent ... pokud jsi warezák :blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Červenec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2012 eayman orogins,Trine 2 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kremilek10 Odesláno Prosinec 23, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2018 Ja bych se chtel zeptat na filtr u vyse uvedene adresy https://www.co-optimus.com Abych to vysvetlil, chtel bych vycet her, kde hrajou 2 hraci na jednom XBOXu s dvema gamepady (ne dva ucty), ale v pribehove kampani jako u LEGO Jurassic World (Couch Co-Op). Predpokladam, ze v Couch Co-Op jsou i hry, ktere maji jen "nejaky mod" = specialni mapu pro dva gamepady na jednom XOX, predokladam, ze to tak bude u Call of Duty: WWII. Logicky jsem si myslel, ze musim dat do filtru i "Split Screen", ale Jurassic tam pak neni, kde vim, ze to tak funguje. Druhy gamepad dostanou decka co nevidet, tak se v tom snazim zorientovat. A co teda vubec nechapu, jak je mozne ze NHL nenajde v Couch Co-Op ??? Tam to prece tak je, ze 2 gamepady vs 1 Xbox! Googlil jsem, ale nejak se mi nedari v tom vyznat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.