*Madridista* Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 5, 2012 Jaké hry se dají hrát 2 hráči na 1 PC [Gamepad + Klávesnice] Zatím jsem tak hrál: FIFA, NBA, NHL, VIRTUA TENNIS Napadají vás ještě nějaké pls ? Citovat
Kinder Master King Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 28, 2012 worms, age of empires Citovat
Bargud Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 28, 2012 http://www.co-optimus.com/system.php?id=4&direction=DESC&playerComp=>%3D&playerNum=2&splitscreen=on&couch=on&genre=&esrb=%&released=Y - není tam vše, ale nějaké další logicky najdeš, když použiješ Google. EDIT: Lord of the Rings return of the king , Conquest a War in the North. Citovat
wurusczech Odesláno Červenec 16, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 16, 2012 Shank 1,2 - docela dobrá hra :) ale musíš si ji koupit ... :? a kdyby sis ji nechtěl kupovat tak najdeš určitě torrent ... pokud jsi warezák :blejt: Citovat
Artom Odesláno Červenec 21, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 21, 2012 eayman orogins,Trine 2 :) Citovat
kremilek10 Odesláno Prosinec 23, 2018 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2018 Ja bych se chtel zeptat na filtr u vyse uvedene adresy https://www.co-optimus.com Abych to vysvetlil, chtel bych vycet her, kde hrajou 2 hraci na jednom XBOXu s dvema gamepady (ne dva ucty), ale v pribehove kampani jako u LEGO Jurassic World (Couch Co-Op). Predpokladam, ze v Couch Co-Op jsou i hry, ktere maji jen "nejaky mod" = specialni mapu pro dva gamepady na jednom XOX, predokladam, ze to tak bude u Call of Duty: WWII. Logicky jsem si myslel, ze musim dat do filtru i "Split Screen", ale Jurassic tam pak neni, kde vim, ze to tak funguje. Druhy gamepad dostanou decka co nevidet, tak se v tom snazim zorientovat. A co teda vubec nechapu, jak je mozne ze NHL nenajde v Couch Co-Op ??? Tam to prece tak je, ze 2 gamepady vs 1 Xbox! Googlil jsem, ale nejak se mi nedari v tom vyznat. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.