Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jak mohou ovlivnit výkon PC? Nejnovějšími ovládači?

brians

Otázka

Ahoj,Už je to docela dlouho co jsem naposledy stahoval a aktualizoval veškeré ovládače od základní desky až po zvukovou kartu k mému hardware naposledy to bylo myslím někdy: v říjnu roku 2010. A od té doby jsem vůbec neaktualizoval. Pouze jsem čas od času aktualizoval grafickou kartu moje poslední ovládače jsou: srpnové z roku 2011 verze 11-8_vista32_win7_32_dd_ccc_ocl.A zajímalo by mě jestli po nainstalování nejnovějších ovládačích budu mít výší výkon? Nebo se mi nějak zrychlí CPU? Atp???Nebo to zůstane všechno na stejno nebo dokonce by se mi po nainstalování mohl snížit výkon pc? Prosím poraďte

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Jestli máš Win7 a aktualizuješ si pravidelně systém, tak se nemusíš bát. Windows Update si vyhledá a aktualizuje ovladače sám. Pokud ti nenajde žádné nové ovladače zkus použít program Driver Genius Pro, najdeš ho všude na warez stránkách. Chceš-li zvýšit výkon CPU, musíš taktovat procesor. U ostatních komponentu (GPU-grafická karta, zvuková karta a síťová) si zvýšit výkon, ale o kolik to nevím.

Odkaz ke komentáři

• 0
Jestli máš Win7 a aktualizuješ si pravidelně systém, tak se nemusíš bát. Windows Update si vyhledá a aktualizuje ovladače sám. Pokud ti nenajde žádné nové ovladače zkus použít program Driver Genius Pro, najdeš ho všude na warez stránkách. Chceš-li zvýšit výkon CPU, musíš taktovat procesor. U ostatních komponentu (GPU-grafická karta, zvuková karta a síťová) si zvýšit výkon, ale o kolik to nevím.

Můžeš mě prosimtě poradit jak mám taktovat můj procesor? Teda jestli to půjde.

A dál jak jsi řekl: U ostatních komponentu (GPU-grafická karta, zvuková karta a síťová) si zvýšit výkon, ale o kolik to nevím. To by mě mohli pomoct ty nejnovější ovládače?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu