Jump to content
  • 0

wifi .. nejede

KOLi

Question

pic lidi . tak sem si chtel zkusit wifinu na budejovickym namesti. server sem nasel ale kdyz sem se chtel pripojit tak mi to psalo ze to nejde .. zkousel sem to i u kamose kterej ma router ale taky nic .. nevim co s tim .. vzycky kdyz mam nejakej stroj s wifinou tak mi to nefaka . nevim jestli to je firmwarem nebo ne . mam 3.52M33 .. nevite co s tim mam??

12 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Zdravim,

mam podobny problem. Nejde me se pripojit na moji domaci wifi.

Proc kdyz je WEP tak to nepujde. Ja mam tedy doma WEP a vse me funguje s Tytnem PPC i notasem v poho,ale s psp se me nedari pripojit,ale jeste jsem se nepripojoval ani jinde. Mam tam 1.50,mozna je to tim. Pise me to " A connection error has occurred (80410D09) Muze prosim nekdo poradit co s tim? Kde se nastavuje prohlizec nebo co jeste mam nastavit krome site? Kde vubec najdu ten prohlizec? Dik

• 0

Tvůj FW na to nemá vliv... jinak na vzdálené routry se napřipojíš na to WIFI v PSP nemá... ale u toho kámoše by ti to mělo jít.. prostě musíš mít zaplou wifi nejdřív dat v seting to poslední najít přes infrastukturu ten server... ověřit jestli je kompatibilní jestli jo mas uplně dole v tom součtu informací napsáno SUCKSES nebo tak nějak pak pustíš internet brower najdes net přes kterej se chces připojit a musí to jít pokud máš správně nainstalovanou wifinu je to bez problémů ...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Privacy Policy