Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

hack ps3


scorpionius

Recommended Posts

zdravim vas.mam par otazek ohledne hacku ps3.mam doma ps3 s fw 3.66 doposud jsem si kupoval orig.hry.jenze ted bych chtel aby me ps3 prehralo stazene hry.proto se chci zeptat jestli to s tou verzi fw nejak pujde nebo jestli se musi nahrat ci prehrat na jine fw?diky za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 weeks later...
už dlouho mi vrtá hlavou nápad : co kdyby někdo koupil E3 flasher s clipem a za nějakou úplatu udělal downgrade... šlo by to tak ne? přehrál na 3.55 a poslal zpátky třeba.. nebo by se víc lidí domluvi atd... co říkáte lidi ?

Ano, ano, videl bych to uplne stejne, taky chci jenom downgrade na 3.55 a poslat dal. To jsme dva. Jeste tak 3 lidi a pak uz bych do toho sel, to petikilo bych za tu jednorazovou akci byl ochoten dat :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a ten esata do coho davas hdd tak to dostanes k tomu ? a ked uz by si to downgradol tak by si mi to mohol aj mne downgradnut lebo si pisal ze by si robil downgrade :D a ako to je s hrami ? treba nato neky podobny usb kluc ako je dongle ? lebo na nete ked idem stahovat hry tak pisu ze True Blue treba ... co to znamena ? a ked mam ps3 fat cechj03 tak si to mozem flashnut nemusim pajkovat ze ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu