JAckCZ Odesláno Březen 13, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 13, 2012 Esata k tomu nedostanu, nekoupil jsem limitku rozdíl je jen v té esatě a šroubováku a to mě přijde jako zbytečnost. Ono se dá downgradovat aji bez připojenýho HDD nebo napojíš na zdroj od PC. Tam de o to že downgraduješ 1) pomocí softwaru od E3 nebo 2) pomocí Rogero cfw. Když downgraduješ pomocí Rogero tak máš zase 2 možnosti :D 1) Nainstalovat Rogero manager a vesele hrát hry. 2) Downgradovat na 3.41 pomocí QAflagu a potom si můžeš nainstalovat cfw jaký chceš. Na stahování her je nejlepší PS3iso.com- true blue je pro nové hry teĎ nevím jak to je, ale myslím že se hra dá fixnout aby jela na 3.55cfw. (Kdyžtak mě opravte :) Pajkovat se nemusí je na to clip který nacvakneš na NOR pamět a downgraduješ. Jestli máš FATku tak máš vyhráno ty jdou myslím že všechny. Doufám že jsem ti aspoň trochu pomohl. :) Citovat
BlackWolf Odesláno Březen 13, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 13, 2012 no hej pomohol :D a kolko ta to vsetko vyslo ? a ten e3 card reader je iba citacka kariet ? alebo sa s tim robi nieco viac ? a ked budes downgradovat nerozmyslal si ci natocis video ako nato ? alebo by stacilo len nafotit par obrazkov a napisat TUT bolo by to super ... vzdy ked je neaky tut tak v kazdom robia nieco ine a uz mam v tom zmetok Citovat
JAckCZ Odesláno Březen 14, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 14, 2012 no hej pomohol :D a kolko ta to vsetko vyslo ? a ten e3 card reader je iba citacka kariet ? alebo sa s tim robi nieco viac ? a ked budes downgradovat nerozmyslal si ci natocis video ako nato ? alebo by stacilo len nafotit par obrazkov a napisat TUT bolo by to super ... vzdy ked je neaky tut tak v kazdom robia nieco ine a uz mam v tom zmetok Heh nad TUTem jsem přemýšlel a asi ho i udělám, protože se mi zdá že tady se o tom moc neví. Za E3 flasher jsem platil 52EUR+- necelých 1200kč http://www.dealextreme.com/p/e3-nor-flasher-for-ps3-103373 Za E3 card reader nějakých 7EUR+- asi 170kč kupoval jsem na lightake, ale už ho nemají. K tomu flasheru potřebuješ ještě nějaký downgrade device a protože je card reader doporučený (a taky levný) tak jsem ho koupil. Citovat
BlackWolf Odesláno Březen 14, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 14, 2012 tak keby si spravil ten tut bola by to pecka jak hovoris tu to moc ludi nevie ... a ten downgrade device nemozem spravit tak ze dam neake subory na usb ? ale ja som cital ze ten e3 card reader sa pouziva ako aj downgrader ci ? Citovat
JAckCZ Odesláno Březen 14, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 14, 2012 E3 card reader prave se pouziva no dostani do service menu, protoze ma vnitrni pamet Citovat
BlackWolf Odesláno Březen 14, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 14, 2012 jaaaj aha a ked sa dostanes do toho service menu uz to musis dokoncit s tým downgrade usb ? a kedy ti dojde e3 flasher + ostatne veci ? Citovat
JAckCZ Odesláno Březen 15, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2012 jaaaj aha a ked sa dostanes do toho service menu uz to musis dokoncit s tým downgrade usb ? a kedy ti dojde e3 flasher + ostatne veci ? Tady máš video: http://www.youtube.com/watch?v=WHNw2E4tU6c&feature=related Jak tam má ten PS Downgrade tak to dokáže ten Card Reader a poslouží i jako Flashka z které nainstaluješ CFW Asi za týden bude v ČR a pak celníci. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.