scorpionius Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 zdravim vas.mam par otazek ohledne hacku ps3.mam doma ps3 s fw 3.66 doposud jsem si kupoval orig.hry.jenze ted bych chtel aby me ps3 prehralo stazene hry.proto se chci zeptat jestli to s tou verzi fw nejak pujde nebo jestli se musi nahrat ci prehrat na jine fw?diky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAckCZ Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 jiné fw... musíš nahrát 3.55 cfw a z 3.66 nevím jestli jde downgrade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scorpionius Odesláno Únor 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 jo ale z 3.66 to nejde prehrat na 3.55 cfw,nebo jde?a jak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 pouze pomocí HW flasheru, cena cca 70$ a ztáta záruky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scorpionius Odesláno Únor 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 jenom takovej zpusob?to nejde nijak jinak?treba to prehrat na jiny fw a pak to vratit?byl bych rad kdybych misto kupovani her mohl hrat stahovane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 hele na tohle se ptalo už hodně lidí když se koukneš tak už jsem to sem i já psal už snad milionkrát, prostě to jde POUZE pomocí HW flasheru, cena cca 70$ a ztáta záruky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 pozor, ale pokud mel vyssi firmware uz kdyz koupil tak to snad nejde downgradovat na 3.55 ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 jj, pokud je PS3 už od základu 3.56 nebo verze CECH3000 tak nejde ani HW flasherem downgradnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 jj, pokud je PS3 už od základu 3.56 nebo verze CECH3000 tak nejde ani HW flasherem downgradnout. to je treba vedet. ja si myslim ze ty co maji vyssi treba 4.00 maji proste na stazene hry smulu.toho se nedockaji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scorpionius Odesláno Únor 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 ja kdyz to koupil tak se tam mel 3.25 myslim.pak se podivam az budu doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 ja kdyz to koupil tak se tam mel 3.25 myslim.pak se podivam az budu doma. v tim pripade mas vyhrano- a jde to nejak jinak zjistit co byl puvodni fw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 je na to jeden *.pup, spustí se jako když chceš instalovat FW, po chvilcee to hodí chybu a FW na který jde nejniž downgradovat http://www.ps3crunch.net/forum/threads/297-Min-Downgrade-Version-Check-Tool-Released Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 je na to jeden *.pup, spustí se jako když chceš instalovat fw, po chvilcee to hodí chybu a fw na který jde nejniž downgradovathttp://www.ps3crunch.net/forum/threads/297-min-downgrade-version-check-tool-released diky , zajima me jaky mam ja. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scorpionius Odesláno Únor 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 takze ja si stahnu toto - http:// www.demonhades.org/foro/ download/file.php?id=332 hodim do PSka a pustim jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romel Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 už dlouho mi vrtá hlavou nápad : co kdyby někdo koupil E3 flasher s clipem a za nějakou úplatu udělal downgrade... šlo by to tak ne? přehrál na 3.55 a poslal zpátky třeba.. nebo by se víc lidí domluvi atd... co říkáte lidi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingos_kastan Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 už dlouho mi vrtá hlavou nápad : co kdyby někdo koupil E3 flasher s clipem a za nějakou úplatu udělal downgrade... šlo by to tak ne? přehrál na 3.55 a poslal zpátky třeba.. nebo by se víc lidí domluvi atd... co říkáte lidi ? Ano, ano, videl bych to uplne stejne, taky chci jenom downgrade na 3.55 a poslat dal. To jsme dva. Jeste tak 3 lidi a pak uz bych do toho sel, to petikilo bych za tu jednorazovou akci byl ochoten dat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAckCZ Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 Ja uz mam koupeny E3Flasher meli by ho do tydne poslat, uz je zabaleny tak kdyz nekdo bude chtit tak klidne potom udelam downgrade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 Kdyby jsi ho potom chtel prodat mel bych zajem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romel Odesláno Březen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 to JAckCZ -> no to by bylo bomba ! by sis mohl i vydělat :) odkud jsi, to je pro mě celkem důležitý :-) EDIT : jo sorry, Brno :) no to by bylo taky celkem fajn, jsem z Kroměříže, tak jak ho budeš mít, napiš, můžem se domluvit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingos_kastan Odesláno Březen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 Ja uz mam koupeny E3Flasher meli by ho do tydne poslat, uz je zabaleny tak kdyz nekdo bude chtit tak klidne potom udelam downgrade super, funguju bud v brne nebo ve zline, takze bych se urcite rad domluvil a downgrade spachal, odmena zarucena ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romel Odesláno Březen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 tak to by sme teor. mohli vzít jedním vrzem i se mnou ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAckCZ Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 Jsem rád že máte zájem momentálně čeká flasher někde v pytlu na letišti v Číně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackWolf Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 ale na downgrade treba este aj dongle a neviem ci treba dokupit aj to co ma on v tom videu na konci to esata krabicu do ktorej ide hdd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAckCZ Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 ale na downgrade treba este aj dongle a neviem ci treba dokupit aj to co ma on v tom videu na konci to esata krabicu do ktorej ide hdd Ano to je mám koupený aji E3 card reader který je k tomu určen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackWolf Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 a ten esata do coho davas hdd tak to dostanes k tomu ? a ked uz by si to downgradol tak by si mi to mohol aj mne downgradnut lebo si pisal ze by si robil downgrade :D a ako to je s hrami ? treba nato neky podobny usb kluc ako je dongle ? lebo na nete ked idem stahovat hry tak pisu ze True Blue treba ... co to znamena ? a ked mam ps3 fat cechj03 tak si to mozem flashnut nemusim pajkovat ze ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.