beedaa Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Ahoj mam dotaz jak kopyrovat z HDD na jiny medium třeba flash disc.Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 erikm10 Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Pokud se jedná o Fotky, videa , MP3 . Tak vlož Usb do Ps3 . jdi na fotky , klikni na ovládači Trojúhelník a dáš COPY . Pokud chcě kopírovat ví věcí ,tak nahoře budeš mít napsané Copy Multi . klikneš na to a už si vybíráš ,co všechno chceš kopírovat. Stejný postup u Videa a MP3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 beedaa Odesláno Únor 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 díky za odpověď ale mě se spíš jedná o stažený hry už mám plný HDD.Myslel jsem že bych si je moch uložit do PC.Jestli je nějaká možnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 erikm10 Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 Jedině ,když uděláš zálohu v PS3 . Koupíš si nový HDD ( 500gb ) A VŠECHNO nakopírovat zpátky na disk . Stažené hry se nedají kopírovat . Aspoň tedy ne legálně .http://www.amazon.co.uk/Western-Digital-Internal-Playstation-Compatible/dp/B0037NYQ6Q/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1328812203&sr=8-1 Pokud neseženeš 500gb .tak 320gb je pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 To samozřejmě nejde. Pokud jde o zakoupený hry z PSN, tak je můžeš v klidu smazat a kdykoli znovu z účtu stáhnout do konzole.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
beedaa
Ahoj mam dotaz jak kopyrovat z HDD na jiny medium třeba flash disc.Díky za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.